Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי גבינה וצימוקים

שכבת בצק ומעליה שכבת גבינה וצימוקים בציפוי מרנג.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5373   

מרובעי גבינה וצימוקים
48 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

לתחתית:
200 גר' חמאה או מרגרינה רכה
2/3 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1/3 כוס חלב
למלית:
3 ביצים
2 חלמונים
500 גר' גבינה לבנה 9%
1 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
2 כוסות צימוקים כהים או אוכמניות
לציפוי מרנג:
2 חלבונים
5 כפות סוכר
שקדים מולבנים פרוסים

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית מלבנית 30X40.
  2. להכנת התחתית, בקערת המיקסר מקציפים את החמאה, הסוכר הביצים ותמצית הוניל לתערובת קרמית.
  3. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומוסיפים לתערובת לסירוגין עם החלב.
  4. יוצקים לתבנית ומחליקים לגובה אחיד.
  5. להכנת המלית, מערבבים היטב את הביצים, החלמונים, הגבינה, הסוכר, הקמח והצימוקים ויוצקים על שכבת הבצק.
  6. מכניסים לאפיה של 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  7. מוציאים ומצננים על רשת.
  8. מעלים את חום התנור ל-200°.
  9. להכנת ציפוי המרנג, בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר, כף אחר כף עד לקבלת קצף מבריק וגמיש.
  10. מורחים את הקצף על העוגה, מפזרים מעל מעט שקדים פרוסים ומכניסים להמשך אפיה של 8 דקות או עד שהקציפה מזהיבה.
  11. מוציאים, מצננים על רשת וחותכים למרובעים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להשתמש גם בריקוטה וגם בגבינת שמנת פילדלפיה מופחתת שומן.
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, גם כל פרי מיובש אחר קצוץ.
4
אפשר אוכמניות קפואות או משהו במקום צימוקים?
3
ציון 10
ואוווווו......... כמה טעים
תודה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תוקן, תודה.
1
לא צויין מה עושים עם הביצים החלמונים והצימוקים

מרובעי גבינה וצימוקים

By Published: שכבת בצק ומעליה שכבת גבינה וצימוקים בציפוי מרנג. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 48 Ingredients: לתחתית:200 גר' חמאה או מרגרינה רכה2/3 כוס סוכר2 ביצים1 כפית תמצית וניל2 כוסות קמח2 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלח1/3 כוס חלבלמלית:...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית מלבנית 30X40. להכנת התחתית, בקערת המיקסר מקציפים את החמאה, הסוכר הביצים ותמצית הוניל לתערובת קרמית. מנפים את הקמח, אבקת האפי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר