Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 19:10
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפי טונה

מאפי טונה עם שני סוגי רטבים לבחירה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14630   

מאפי טונה
6 מנות
אפיה
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

2 קופסאות טונה (170 גר' כ"א)
2 ביצים
1/4 כוס גבעול סלרי קצוץ דק
2 כפות בצל קצוץ דק
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ דק
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
לרוטב מיונז:
1/4 כוס מיונז
2 כפות מלפפון חמוץ מגור דק
קורט אבקת חרדל
קורט פלפל לבן
מעט שמיר טרי קצוץ דק
לרוטב פיקנטי:
1/4 כוס מיונז
קורט פלפלת חריפה או לפי הטעם
1/8 כפית אבקת שום

דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-175°, משמנים קלות תבנית 6 שקעים מאפינס.
  2. להכנת המאפים, מסננים את הטונה ומעבירים לקערה, מרסקים בעזרת מזלג.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  4. יוצקים ומחלקים את התערובת לשקעים.
  5. מכניסים לאפיה ל-30 דקות או עד להזהבה יפה.
  6. מוציאים ומצננים מעט, מגישים עם כף רוטב לבחירה מעל.
  7. להכנת הרטבים, לערבב את כל החומרים בקערה בזמן אפית המאפים, לטעום ולתבל במלח לפי הטעם, לשמור במקרר עד להגשה.

ליחידה: 109 קלוריות, 8 גר' שומן.

הערות
  • המתכון אינו מכיל חומרים מתפיחים לכן הם דחוסים מעט.
  • לא לאפות מעבר להזהבה יפה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
החליפי בירק שאהוב עליך.
8
האם ניתן להחליף את הסלרי?
7
לא ניתן להחליף את המיונז או השמנת החמוצה ביוגורט?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין קמח.
5
האם אין כלל קמח במתכון?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ניתן להשמיט או להחליף את הגבינה.
3
במה ניתן להחליף את הגבינה הצהובה כדי שיהיה פרווה? או האם ניתן פשוט להשמיט?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תחליפי את המיונז בשמנת חמוצה.
1
למי שמעדיף רוטב שלא על בסיס מיונז

האם יש לך רעיון אחר חילופי?

תודה רבה
מאפי טונה By , 2005-03-29T05:38:35+02:00 מאפי טונה מאפי טונה עם שני סוגי רטבים לבחירה. Prep Time: PT20M Cook time: Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 קופסאות טונה (170 גר' כ"א)2 ביצים1/4 כוס גבעול סלרי קצוץ דק2 כפות בצל קצוץ דק1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ דק100 גר' גבינה צהובה מגורדתלרוטב מיונז:... Instructions: מחממים תנור ל-175°, משמנים קלות תבנית 6 שקעים מאפינס. להכנת המאפים, מסננים את הטונה ומעבירים לקערה, מרסקים בעזרת מזלג. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב, טועמים ומוסיפים מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר