Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טליאטלה ברוטב לימון ואספרגוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5134   

טליאטלה ברוטב לימון ואספרגוס
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
300 גר' אספרגוס טרי
1 בצל קצוץ דק
2 כפות מיץ לימון
1 כפית גרידת קליפת לימון
2 שיני שום קצוצות
50 גר' חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח פלפל
500 גר' פסטה טליאטלה
גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  • מבשלים את הפסטה במים לדרגת אל-דנטה.
  • מנקים את האספרגוס וחולטים במים מומלחים מעט כ-2 דקות, מעבירים לקערת מים
    קרים ומסננים, חותכים לחתיכות של 3 ס"מ.
  • במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והשום עד לשקיפות.
  • מוסיפים את גרידת קליפת הלימון ושתי כפות מיץ, מבשלים כדקה.
  • מוסיפים את השמנת ומבשלים על להבה נמוכה עד שהתערובת סמיכה.
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • כשהפסטה מוכנה מסננים אותה מהמים ומוסיפים לרוטב, מערבבים ומוסיפים את האספרגוס.
  • מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים גבינת פרמזן מעל.

טליאטלה ברוטב לימון ואספרגוס

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 300 גר' אספרגוס טרי1 בצל קצוץ דק2 כפות מיץ לימון1 כפית גרידת קליפת לימון2 שיני שום קצוצות50 גר' חמאה1 מיכל שמנת מתוקהמלח פלפל500 גר' פסטה טליאטלהגבינת פרמזן מגורדת...... Directions:
מבשלים את הפסטה במים לדרגת אל-דנטה. מנקים את האספרגוס וחולטים במים מומלחים מעט כ-2 דקות, מעבירים לקערת מיםקרים ומסננים, חותכים לחתיכות של 3 ס"מ. במחבת גדולה ממ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר