Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 00:18
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טליאטלה ברוטב לימון ואספרגוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5567   

טליאטלה ברוטב לימון ואספרגוס
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
300 גר' אספרגוס טרי
1 בצל קצוץ דק
2 כפות מיץ לימון
1 כפית גרידת קליפת לימון
2 שיני שום קצוצות
50 גר' חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח פלפל
500 גר' פסטה טליאטלה
גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  • מבשלים את הפסטה במים לדרגת אל-דנטה.
  • מנקים את האספרגוס וחולטים במים מומלחים מעט כ-2 דקות, מעבירים לקערת מים
    קרים ומסננים, חותכים לחתיכות של 3 ס"מ.
  • במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והשום עד לשקיפות.
  • מוסיפים את גרידת קליפת הלימון ושתי כפות מיץ, מבשלים כדקה.
  • מוסיפים את השמנת ומבשלים על להבה נמוכה עד שהתערובת סמיכה.
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • כשהפסטה מוכנה מסננים אותה מהמים ומוסיפים לרוטב, מערבבים ומוסיפים את האספרגוס.
  • מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים גבינת פרמזן מעל.
טליאטלה ברוטב לימון ואספרגוס By , 2005-03-28T21:25:33+02:00 טליאטלה ברוטב לימון ואספרגוס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 300 גר' אספרגוס טרי1 בצל קצוץ דק2 כפות מיץ לימון1 כפית גרידת קליפת לימון2 שיני שום קצוצות50 גר' חמאה1 מיכל שמנת מתוקהמלח פלפל500 גר' פסטה טליאטלהגבינת פרמזן מגורדת... Instructions: מבשלים את הפסטה במים לדרגת אל-דנטה. מנקים את האספרגוס וחולטים במים מומלחים מעט כ-2 דקות, מעבירים לקערת מיםקרים ומסננים, חותכים לחתיכות של 3 ס"מ. במחבת גדולה ממ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר