Pesto
תפריט
א', 21 אוק 2018, 03:42
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאדג' שוקולד מריר קל הכנה

הפאדג' הוא ממתק פופולרי בארה"ב ולו גרסאות הכנה מגוונות מהגירסה ההכנה המקורית אשר להכנתה דרוש מד-חום סוכר ועד גירסאות קלות הכנה.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 19944   

פאדג' שוקולד מריר קל הכנה
36 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה
ציון גולשים: 8.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
330 גר' שוקולד מריר קצוץ
1 קופסה (397 גר') חלב מרוכז ממותק
1 כוס אגוזים קצוצים
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מניחים ניילון נצמד או נייר אלומיניום בתבנית מרובעת 20X20 על התחתית ודפנות.
  2. מניחים את השוקולד והחלב המרוכז הממותק בסיר ומחממים על להבה נמוכה עד
    להמסה, מערבבים כל זמן החימום.
  3. מסירים מהאש ומוסיפים את האגוזים הקצוצים ותמצית הוניל ומערבבים.
  4. יוצקים לתבנית ומחליקים, מקררים במקרר לשעתיים לפחות עד להתקשות, הופכים
    על קרש חיתוך מסירים את הניילון, חותכים בעזרת סכין לריבועים של 3X3 ס"מ.


הערות
  • לאוהבי מתוק מאד בלבד!.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ציון 9
הכנתי את הפאדג' ויצא מאוד טעים!
במקום אגוזים הוספתי בוטנים ומכיוון שאצלנו לא ממש אוהבים שילוב של...»»
5
ציון 8
שלום,
האם יש לך מתכונים נוספים לפאדג' בתעמים אחרים? (קרמל, חמאת בוטנים וכו')
תודה
3
יש תחליף לחלב הממותק?...
וזה באמת יוצא כזה יפה?!
2
יש אפשרות להחליף את החלב המרוכז בתחליף אחר?
1
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בכל מרכול, בכל מעדניה, בחנויות מתמחות ובשווקים.
פאדג' שוקולד מריר קל הכנה By , 2005-03-29T04:06:08+02:00 פאדג' שוקולד מריר קל הכנה הפאדג' הוא ממתק פופולרי בארה"ב ולו גרסאות הכנה מגוונות מהגירסה ההכנה המקורית אשר להכנתה דרוש מד-חום סוכר ועד גירסאות קלות הכנה. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 36 Tags: none Ingredients: - 330 גר' שוקולד מריר קצוץ1 קופסה (397 גר') חלב מרוכז ממותק1 כוס אגוזים קצוצים1 כפית תמצית וניל... Instructions: מניחים ניילון נצמד או נייר אלומיניום בתבנית מרובעת 20X20 על התחתית ודפנות. מניחים את השוקולד והחלב המרוכז הממותק בסיר ומחממים על להבה נמוכה עדלהמסה, מערבבים כל זמן החימום. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר