Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 21:34
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גונדי Koofteh Nokhod-chi

כופתאות בשר וחומוס מהמטבח הפרסי.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7133   

גונדי Koofteh Nokhod-chi
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1/2 קג' בשר בקר טחון או מעורב עוף ובשר
300 גר' קמח חומוס (ניתן לטחון חומוס קלוי)
2 בצלים בינוניים מגורדים
4 כפות שמן
1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
1/8 כפית פלפל לבן
1 כף מיץ לימון
2 כפיות סוכר
דרך הכנה
  1. מניחים בקערה את החומוס, הבשר הטחון, הבצל המגורד המלח הפלפל והשמן, מערבבים ולשים לערבוב אחיד, מוסיפים מעט מים אם יש צורך, התערובת צריכה להיות אחידה ודביקה מעט מניחים למנוחה של שעה.
  2. מכינים 5 כוסות מרק עוף רגיל, מוסיפים את הכורכום, יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ מהתערובת ומטילים בעדינות לסיר, מוסיפים מיץ לימון וסוכר, מכסים ומבשלים ברתיחה בינונית כחצי שעה.
  3. מגישים חם, מניחים בצלחת מספר כדורים בתוספת אורז ויוצקים מעל מהמרק.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ראובן מ. (עורך)
ברוב חנויות הפיצוחים/תבלינים, או שהם טוחנים במקום.
6
איפה אפשר למתוא קמח חומוס לגונדי?
5
לגונדי צריך להוסיף הל בתערובת הבשר
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין לי נסיון בהקפאת גונדי אבל לא נראה שתהיה בעיה להקפיא.
3
בוקר טוב , נשאר לי הרבה מהגונדי אפשר להקפיא? הוא לא מאבד הרבה מטעמו? תודה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ציון 10
רעיון מצוין, החומוס צריך להיות מבושל ורך, להוסיף עם הוספת הכדורים.
1
הי אבי האם ניתן להוסיף גרגרי חומוס? ואם כן באיזה שלב של הבישול? תודה רבה
גונדי Koofteh Nokhod-chi By , 2005-03-29T04:45:00+02:00 גונדי Koofteh Nokhod-chi כופתאות בשר וחומוס מהמטבח הפרסי. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/2 קג' בשר בקר טחון או מעורב עוף ובשר 300 גר' קמח חומוס (ניתן לטחון חומוס קלוי) 2 בצלים בינוניים מגורדים 4 כפות שמן 1/4 כפית כורכום 1 כפית מלח 1/8 כפית פלפל ... Instructions: מניחים בקערה את החומוס, הבשר הטחון, הבצל המגורד המלח הפלפל והשמן, מערבבים ולשים לערבוב אחיד, מוסיפים מעט מים אם יש צורך, התערובת צריכה להיות אחידה ודביקה מעט מניחים למנוחה של שעה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר