Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:47
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תפוזים ושבבי שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4727   

עוגת תפוזים ושבבי שוקולד
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים

2 ביצים מופרדות
100 גר' חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
80 גר' שוקולד מריר קצוץ
2/3 כוס מיץ תפוזים
2 כפיות גרידת קליפת תפוז

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית קוגלהוף בינונית או אינגליש קייק גדולה.
  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את החלמונים, 2/3 כוס מהסוכר, החמאה וקליפת התפוז.
  3. בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח ואבקת האפיה.
  4. מוסיפים לסירוגין לתוך תערובת החלמונים את הקמח עם מיץ התפוזים, מוסיפים את השוקולד הקצוץ.
  5. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת בעדינות.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  7. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
13
ראובן מ. (עורך)
רצוי אם כבר להשתמש בסוג הקטן יותר, ולצפות אותם בקמח, או להוסיפם בסוף מעל התערובת.
11
ציון 10
טעים טעים
10
האם ניתן להחליף את החמאה במרגרינה?
9
האם ניתן לאפות בפיירקס מלבנית? מה הגודל
8
מה שיוצא אצלי מוזר שכשאני מוסיפה שוקולד ציפס לעוגה או למאפינס השוקולד שוקע לתחתית למה? לא נישאר באמצע?
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות 30 ס"מ.
6
באיזו תבנית אחרת אפשר לאפות את העוגה?
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, 1/2 כוס שמן להקציף את הביצים עם הסוכר ולהוסיף בזילוף תוך כדי הקצפה.
4
אפשר להחליף בשמן את החמאה?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בודאי, רצוי מיני שוקולד צ'יפס.
2
האם ניתן להחליף את השוקולד בשוקולד ציפס
1
ציון 10
עוגה מעולה יצאה טובה וטעמה משובח , הוספתי כפית קינמון לגיוון התפוז ויצא מופלא ...

עוגת תפוזים ושבבי שוקולד

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 2 ביצים מופרדות100 גר' חמאה רכה1 כוס סוכר2 כוסות קמח1/2 1 כפיות אבקת אפיה1/4 כפית מלח80 גר' שוקולד מריר קצוץ2/3 כוס מיץ תפוזים2 כפיות גרידת קליפ...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית קוגלהוף בינונית או אינגליש קייק גדולה. בקערה גדולה מערבבים היטב את החלמונים, 2/3 כוס מהסוכר, החמאה וקליפת התפוז. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר