Pesto
תפריט
ב', 21 אוג 2017, 19:02
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה וערמונים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3510   

עוגת גבינה וערמונים
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

לבסיס:
2 ביצים
60 גר' סוכר
60 גר' קמח
למלית:
600 גר' גבינת שמנת (לא כל גבינה אחרת)
3/4 כוס סוכר
400 גר' מחית ערמונים
500 גר' שמנת מתוקה

שמנת מתוקה מוקצפת

דרך הכנה
  1. מחממים תנור לחום בינוני, מרפדים 2 תבניות 24 בנייר אפיה.
  2. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הנפח וקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
  3. מנפים את הקמח על הקציפה ומקפלים בעדינות.
  4. מחלקים את התערובת בין שתי התבניות ומחליקים, אופים כ-12 דקות עד להזהבה, העוגות צריכות להיות קפיציות למגע, מוציאים ומצננים על רשת.
  5. מוציאים את העוגות מהתבניות ומקררים, מניחים שכבת טורט בתבנית 24 עם תחתית
    מתפרקת.
  6. מקציפים את הגבינה בקערת המיקסר כדקה, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות.
  7. מועכים מעט את מחית הערמונים ומוסיפים אותה במנות לתערובת, מעט כל פעם תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  8. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת.
  9. יוצקים מחצית מכמות המוס על העוגה בתבנית, חותכים את שכבת הטורט השניה לעיגול בקוטר 22 ס"מ ומניחים על המוס, יוצקים מעל את יתרת המוס ומחליקים.
  10. מכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות, מוציאים מהתבנית ומצפים בשמנת מתוקה מוקצפת.

עוגת גבינה וערמונים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לבסיס: 2 ביצים60 גר' סוכר60 גר' קמחלמלית:600 גר' גבינת שמנת (לא כל גבינה אחרת)3/4 כוס סוכר400 גר' מחית ערמונים500 גר' שמנת מתוקה...... Directions:
מחממים תנור לחום בינוני, מרפדים 2 תבניות 24 בנייר אפיה. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הנפח וקבלת קציפה תפוחה ובהירה. מנפים את הקמח על הקציפה ומקפלים בעדינות. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר