עוגיות ברנדי
עוגיות דקות ופריכות.

16 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
מרכיבים
60 גר' חמאה
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ תירס או מייפל
7 כפות קמח
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית קינמון טחון
3 כפות שטוחות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ תירס או מייפל
7 כפות קמח
1 כפית מיץ לימון
1/2 כפית קינמון טחון
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני, מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפיה משומן קלות.
- מחממים את החמאה, הסוכר והסירופ על להבה נמוכה בערבוב עד להמסת החמאה.
- מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח, מיץ הלימון והקינמון ומערבבים.
- מנטפים כמות של 4 כפיות בכל תבנית במרחק רב בין אחת לשניה.
- מכניסים לתנור לאפיה של בערך 10 דקות או עד שהן מבעבעות ומזהיבות.
- עובדים במהירות לפני שהעוגיות מתקשות, לוקחים כל עוגיה ומגלגלים על ידית
כף עץ או קונוס מתכת ומניחים לצינון והתקשות, אם העוגיות התקשו לפני הגילגול מכניסים למספר שניות שוב לתנור. - חוזרים על הפעולה עם העוגיות בתבנית השניה.
- ניתן לטבול את קצות העוגיות בשוקולד מומס או למלא לפני ההגשה בקצפת/קרם לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- לחמניות מקמח מלא [ברנדי] - לחמניות אוריריות וטעימות!
- בורקיטס [אבי מ.] - שני סוגי בצק ומלית לבחירה
- עוגת גבינה פירורים ושמנת [אבי מ.] -
- קבב רומני [אבי מ.] -
- קיש ברוקולי [אבי מ.] - מאפה ברוקולי וגבינה, כמנה עיקרית או תוספת.
- עוגת טורט שייש לפסח [אבי מ.] - עוגת טורט שייש אורירית.
- עוגת אסטרהזי [אבי מ.] - עוגת קרם ושכבות מרנג שקדים.