Pesto
תפריט
ב', 24 ספט 2018, 11:37
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניס שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10193    ::

בראוניס שוקולד
16 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[6 מדרגים]
 
מרכיבים
250 גר' חמאה
250 גר' שוקולד מריר
150 גר' סוכר חום בהיר
100 גר' סוכר לבן
1/2 1 כוסות אגוזי מלך או פקאן קצוצים גס
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפית תמצית וניל
4 ביצים
1/2 כפית מלח
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°. משמנים תבנית מרובעת במידות 22X33 ס"מ.
  2. ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן-מארי (סיר כפול) או במיקרוגל, מעבירים לקערה.
  3. בוחשים ומוסיפים את כל שאר החומרים מלבד הביצים.
  4. מוסיפים את הביצים. בוחשים היטב שוב לאיחוד כל החומרים.
  5. יוצקים את הבצק לתבנית המשומנת ואופים כ-35 דקות.
  6. בודקים את הבראוניז בנעיצת קיסם במרכז התבנית. הוא צריך לצאת עם פירורים לחים, לא לאפות יתר על המידה, התערובת תתייצב בצינון.
  7. מוציאים מייד מהתנור, מצננים לחלוטין.
  8. חותכים ל-16 ריבועים בגודל 5 על 5 ס"מ ומניחים בעטרות נייר.
הערות
  • רצוי לחתוך את הבראוניז לאחר מספר שעות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
20
תשובה ל-19 : מערבבים עם כל החומרים.
19
את השוקלד מערבבים עם כול החומרים או שיוצקים מעל לבצק?
18
ציון 10
אחלה מתכון!
17
ראובן מ. (עורך)
שוקולד לבן הוא לא בדיוק "שוקולד", לכן המרקם והטעם יהיו שונים - לנסיונך.
15
ציון 10
הכנתי את זה וזה יצא הדבר הכי טעים בעולם!!! בכל מקום שהבאתי את זה ביקשו את המתכון...
14
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להשתמש בשקדים, אגוזי מלך ופקאנים פשוט יותר רכים.
13
שלום, האם אפשר להשתמש בשקדים במקום אגוזים? או שזה ממש לא זה???
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
240 גר'.
11
כמה גרם זה כוס סוכר חום?
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להקפיא בראוניז.

בראוניז נשמרים בטמפרטורת החדר כשבוע.
9
ציון 10
האם ניתן להקפיא את הבראוניז ואם לא, כמה זמן הן מחזיקות טריות בחוץ? - יצא לי מעולה - אחלה מתכון
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא קריטי, המרקם יהיה מעט פחות פאדג'י.

בהחלפה לסוכר לבן יש להשתמש בפחות 25% מכמות הסוכר החום.
7
אבי שלום,
רציתי לשאול האם אפשר לעשות את המתכון עם סוכר לבן בלבד ללא סוכר חום? יהיה הבדל כלשהוא?

תודה דורון
6
רציתי לשאול אם זה יהיה קריטי מבחינת הטעם אם אני ישתמש רק בסוכר לבן מכיוון שאין לי סוכר חום ?
5
ציון 10
חבל על הזמן איך יצא...
כווווולם התענגו על הבראוניז!
ממש תודה על המתכון ועל האתר הנפלא
3
ציון 10
בראוניס שוקולד

יצא מעולה!! פשוט, קל וטעים

רצוי להכין מנה כפולה.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שניהם סוכר בשלבי זיקוק שונים, הכהה מכיל יותר מולסה מאשר הבהיר והוא מהזיקוק הראשוני.

משתמשים...»»
1
לאבי שלום
מה ההבדל בין סוכר חום כהה לסוכר חום בהיר?
מתי ניתן רצוי להשתמש בסוכר כהה ומתי בבהיר?.

תודה אילנה
בראוניס שוקולד By , 2005-03-27T06:13:20+02:00 בראוניס שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 250 גר' חמאה 250 גר' שוקולד מריר 150 גר' סוכר חום בהיר 100 גר' סוכר לבן 1/2 1 כוסות אגוזי מלך או פקאן קצוצים גס 1 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיה ... Instructions: מחממים את התנור ל-175°. משמנים תבנית מרובעת במידות 22X33 ס"מ. ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן-מארי (סיר כפול) או במיקרוגל, מעבירים לקערה. ב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר