Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 17:30
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי מקדמיה ומייפל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4713   

מרובעי מקדמיה ומייפל
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

100 גר' אגוזי מקדמיה
200 גר' חמאה
150 גר' סוכר
180 מיל' סירופ מייפל
2 ביצים
180 גר' קמח
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, משמנים תבנית 20X20.
  2. מקצצים גס את אגוזי המקדמיה וקולים מעט עד להשחמה קלה מאד, מוציאים ומצננים.
  3. מורידים את חום התנור ל-185 מעלות.
  4. מחממים וממיסים את החמאה, מוסיפים לחמאה המומסת את הסוכר ואת הסירופ ומערבבים היטב.
  5. מערבבים פנימה את הביצים אחת אחר השניה.
  6. מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח ומערבבים רק עד שהתערובת מתאחדת קלות, לא לערבב יתר על המידה.
  7. מוסיפים את האגוזים מומערבבים קלות.
  8. יוצקים לתבנית ומשטחים.
  9. אופים כ-25 דקות או עד שקיסם יוצא מעט לח.
  10. מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
  11. חותכים לרבועים 5X5 ומניחים בעטרות נייר.
מרובעי מקדמיה ומייפל By , 2005-03-28T21:16:52+02:00 מרובעי מקדמיה ומייפל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 100 גר' אגוזי מקדמיה200 גר' חמאה150 גר' סוכר180 מיל' סירופ מייפל2 ביצים180 גר' קמח2 כפיות תמצית ונילקורט מלח... Instructions: מחממים את התנור ל-200 מעלות, משמנים תבנית 20X20. מקצצים גס את אגוזי המקדמיה וקולים מעט עד להשחמה קלה מאד, מוציאים ומצננים. מורידים את חום התנור ל-185 מעלות. מחממים וממיסים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר