Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 04:16
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי מקדמיה ומייפל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4313   

מרובעי מקדמיה ומייפל
16 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

100 גר' אגוזי מקדמיה
200 גר' חמאה
150 גר' סוכר
180 מיל' סירופ מייפל
2 ביצים
180 גר' קמח
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, משמנים תבנית 20X20.
  2. מקצצים גס את אגוזי המקדמיה וקולים מעט עד להשחמה קלה מאד, מוציאים ומצננים.
  3. מורידים את חום התנור ל-185 מעלות.
  4. מחממים וממיסים את החמאה, מוסיפים לחמאה המומסת את הסוכר ואת הסירופ ומערבבים היטב.
  5. מערבבים פנימה את הביצים אחת אחר השניה.
  6. מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל והמלח ומערבבים רק עד שהתערובת מתאחדת קלות, לא לערבב יתר על המידה.
  7. מוסיפים את האגוזים מומערבבים קלות.
  8. יוצקים לתבנית ומשטחים.
  9. אופים כ-25 דקות או עד שקיסם יוצא מעט לח.
  10. מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
  11. חותכים לרבועים 5X5 ומניחים בעטרות נייר.

מרובעי מקדמיה ומייפל

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 100 גר' אגוזי מקדמיה200 גר' חמאה150 גר' סוכר180 מיל' סירופ מייפל2 ביצים180 גר' קמח2 כפיות תמצית ונילקורט מלח...... Directions:
מחממים את התנור ל-200 מעלות, משמנים תבנית 20X20. מקצצים גס את אגוזי המקדמיה וקולים מעט עד להשחמה קלה מאד, מוציאים ומצננים. מורידים את חום התנור ל-185 מעלות. מחממים וממיסים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר