Pesto
תפריט
א', 25 יונ 2017, 15:14
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מקרונים אגוזי מלך

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6571   

מקרונים אגוזי מלך
אפיה
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

200 גר' אגוזי מלך
1 כוס סוכר
2 חלבונים גדולים
קורט מלח

דרך הכנה
  1. מניחים את האגוזים 2-ו כפות סוכר בקערת מעבד מזון ומעבדים לתערובת פירורית
    דקה.
  2. מניחים קערה חסינת חום על סיר עם מים רותחים קלות, לשים לב שהקערה לא
    תבוא במגע עם המים, מעבירים את תערובת האגוזים לקערה.
  3. מוסיפים את שארית הסוכר, החלבונים וקורט המלח ומערבבים עד להמסת הסוכר, מסירים מהאש ומניחים לצינון, התערובת תתקשה מעט בצינון, אם התערובת יבשה מדי לזילוף יש להוסיף מעט חלבון, אם היא נוזלית מוסיפים מעט אגוזים טחונים.
  4. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר 10 מ"מ ומזלפים על נייר אפיה בתבנית תנור עיגולים
    קמורים בקוטר 4 ס"מ.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמה וכאשר נוצרים סדקים בקרום העוגיות, מוציאים ומצננים על רשת.
  6. ניתן גם לנטף את העוגיות בכמות של כף מלאה בעזרת שתי כפות.

מקרונים אגוזי מלך

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 200 גר' אגוזי מלך 1 כוס סוכר2 חלבונים גדוליםקורט מלח...... Directions:
מניחים את האגוזים 2-ו כפות סוכר בקערת מעבד מזון ומעבדים לתערובת פירוריתדקה. מניחים קערה חסינת חום על סיר עם מים רותחים קלות, לשים לב שהקערה לאתבוא במגע עם המים, מעבירים את ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר