Pesto
תפריט
ג', 27 יונ 2017, 16:48
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי צימוקים בטעם לימון

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4708   

* תמונה להמחשה By Joe Foodie, via Wikimedia Commons
מרובעי צימוקים בטעם לימון
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2 כוסות צימוקים כהים ללא גרעינים
1 קופסה חלב מרוכז ממותק(400 גר')
1 כף מיץ לימון
1 כף גרידת קליפת לימון
250 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/3 1 כוסות דחוסות סוכר חום
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1/2 2 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני.
  2. מחממים בסיר את הצימוקים, החלב המרוכז, מיץ הלימון וקליפת הלימון עד לרתיחה,
    מסירים מהאש ומניחים לצינון.
  3. בקערה מערבבים את החמאה, הסוכר החום ותמצית הוניל, בוחשים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, פתיתי שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה, שומרים 2 כוסות תערובת בצד.
  5. משטחים את יתרת התערובת בתבנית 33x22 ומהדקים, יוצקים מעל את תערובת הצימוקים ומפזרים את יתרת התערובת שנשמרה בצד מעל באופן אחיד.
  6. מכניסים לאפיה של 25-30 דקות או עד לקבלת גוון מוזהב.
  7. מוציאים, מצננים וחותכים למרובעים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה

מרובעי צימוקים בטעם לימון

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 2 כוסות צימוקים כהים ללא גרעינים 1 קופסה חלב מרוכז ממותק(400 גר') 1 כף מיץ לימון 1 כף גרידת קליפת לימון 250 גר' חמאה או מרגרינה רכה 1/3 1 כוסות דחוסות סוכר ח...... Directions:
מחממים את התנור לחום בינוני. מחממים בסיר את הצימוקים, החלב המרוכז, מיץ הלימון וקליפת הלימון עד לרתיחה, מסירים מהאש ומניחים לצינון. בקערה מערבבים א...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר