Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:13
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת פירות יבשים בחושה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9401   

עוגת פירות יבשים בחושה
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
100 גר' משמשים מיובשים
150 גר' שזיפים מיובשים מגולענים
50 גר' צימוקים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
גרידת קליפת לימון אחד
300 גר' מרגרינה
1/3 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
6 ביצים
1/4 2 כוסות קמח תופח
100 גר' קורנפלור(עמילן תירס)
4 כפות ברנדי
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח הקורנפלור וסוכר הוניל לקערה.
  2. חותכים את השזיפים והמשמשים לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים והאגוזים, מפזרים עליהם מעט קמח ומערבבים.
  3. בקערה מקציפים את המרגרינה והסוכר, מוסיפים את גרידת הלימון ומוסיפים תוך כדי ערבול לסירוגין את הביצים והקמח המנופה כף אחר כל ביצה ואת הברנדי.
  4. בעזרת כף עץ מבליעים את יתרת הקמח ואת הפירות הקצוצים ומעבירים לתבנית משומנת מאורכת (30 ס"מ) בעלת דפנות גבוהות*.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כשעה, מוציאים ומצננים, מפזרים מעט אבקת סוכר מעל.
    *לא תבנית אינגליש חד פעמית!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
לא מתאים ןךט אןץן הטעם. למתעקשים מומלץ להסיר את הסוכר מהפירות לפני השימוש.
1
אפשר להשתמש בפירות מסוכרים? איזו כמות?
עוגת פירות יבשים בחושה By , 2005-03-28T21:17:35+02:00 עוגת פירות יבשים בחושה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 100 גר' משמשים מיובשים150 גר' שזיפים מיובשים מגולענים50 גר' צימוקים100 גר' אגוזי מלך קצוציםגרידת קליפת לימון אחד300 גר' מרגרינה1/3 1 כוסות סוכר1 שקית סוכר וניל6 ביצ... Instructions: מנפים את הקמח הקורנפלור וסוכר הוניל לקערה. חותכים את השזיפים והמשמשים לחתיכות קטנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הצימוקים והאגוזים, מפזרים עליהם מעט קמח ומערבבים. בקערה מקציפים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר