Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 17:02
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי שוקולד פקאן וצימוקים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5581   

* תמונה להמחשה
פאי שוקולד פקאן וצימוקים
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

לבסיס:

  • 1 כוס קמח
  • 1/3 כוס אבקת סוכר
  • 100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

למלית:

  • 200 גר' שוקולד מריר קצוץ
  • 1/2 כוס סירופ תירס או מייפל
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 3 ביצים טרופות
  • 1/2 1 כוסות חצאי פקאנים
  • 1 כוס צימוקים כהים
דרך הכנה
  1. משמנים ומקמחים תבנית פאי 22 או תבנית קפיצית באותו גודל.
  2. להכנת הבצק - מערבבים את כל החומרים רק עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון ומקררים במקרר לשעה.
  3. מוצאים את הבצק ומרדדים לעיגול הגדול ב-5 ס"מ מקוטר תבנית הפאי, מניחים ומשטחים בתבנית ועל הדפנות, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר.
  4. מחממים את התנור לחום בינוני.
  5. בסיר קטן מחממים את השקולד והסירופ עד להמסת השוקולד, מסירים מהאש ומוסיפים
    את השמנת ובוחשים, מוסיפים את הביצים, הפקאנים והצימוקים ומערבבים, יוצקים על
    תחתית הבצק ומחליקים.
  6. מכניסים לתנור לאפיה של 30-40 דקות והמלית התייצבה או עד שסכין המוחדרת למרכז הפאי יוצאת יבשה, מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת.
     

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ציון 10
נראה מעולה!
פאי שוקולד פקאן וצימוקים By , 2005-03-29T02:21:43+02:00 פאי שוקולד פקאן וצימוקים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - לבסיס: 1 כוס קמח 1/3 כוס אבקת סוכר 100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות למלית: ... Instructions: משמנים ומקמחים תבנית פאי 22 או תבנית קפיצית באותו גודל. להכנת הבצק - מערבבים את כל החומרים רק עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון ומקררים במקרר לשעה. מוצאים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר