Pesto
תפריט
ב', 21 אוג 2017, 19:01
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי שוקולד פקאן וצימוקים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5117   

פאי שוקולד פקאן וצימוקים
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

לבסיס:
1 כוס קמח
1/3 כוס אבקת סוכר
100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

למלית:
200 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס סירופ תירס או מייפל
1/2 כוס שמנת מתוקה
3 ביצים טרופות
1/2 1 כוסות חצאי פקאנים
1 כוס צימוקים כהים

דרך הכנה
  1. משמנים ומקמחים תבנית פאי 22 או תבנית קפיצית באותו גודל.
  2. להכנת הבצק - מערבבים את כל החומרים רק עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון ומקררים במקרר לשעה.
  3. מוצאים את הבצק ומרדדים לעיגול הגדול ב-5 ס"מ מקוטר תבנית הפאי, מניחים ומשטחים בתבנית ועל הדפנות, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר.
  4. מחממים את התנור לחום בינוני.
  5. בסיר קטן מחממים את השקולד והסירופ עד להמסת השוקולד, מסירים מהאש ומוסיפים
    את השמנת ובוחשים, מוסיפים את הביצים, הפקאנים והצימוקים ומערבבים, יוצקים על
    תחתית הבצק ומחליקים.
  6. מכניסים לתנור לאפיה של 30-40 דקות והמלית התייצבה או עד שסכין המוחדרת למרכז הפאי יוצאת יבשה, מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת.
     

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
ציון 10
נראה מעולה!

פאי שוקולד פקאן וצימוקים

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: לבסיס: 1 כוס קמח1/3 כוס אבקת סוכר100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות למלית:200 גר' שוקולד מריר קצוץ1/2 כוס סירופ תירס או מייפל1/2 כוס שמ...... Directions:
משמנים ומקמחים תבנית פאי 22 או תבנית קפיצית באותו גודל. להכנת הבצק - מערבבים את כל החומרים רק עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון ומקררים במקרר לשעה. מוצאים את הבצק ומרדדים...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר