Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 18:26
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי אגוזים וסוכר חום

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6261   

מרובעי אגוזים וסוכר חום
16 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1 כוס סוכר דחוסה חום
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
1/2 כוס קמח
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים בינוני

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים דפנות של תבנית אפיה בגודל 20X20
    ומניחים נייר אפיה על התחתית.
  2. מערבבים בקערה את הסוכר תמצית הוניל והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מנפים את הקמח, אבקת הסודה לשתיה והמלח ומוסיפים לקערה.
  4. מערבבים היטב ומוסיפים את האגוזים.
  5. יוצקים לתבנית, מחליקים מעט ואופים כ-20 דקות.
  6. מוציאים ומצננים, חותכים לריבועים בגודל 5X5.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
השומן היחידי הוא חלמון הביצה. סודה לשתיה עם סוכר חום יוצרת תסיסה שמתפיחה, רק יש לאפות מיד
8
אז זה ללא שומן? אני לא רואה תיקון... ומתאים לי מאוד לפורים... אבי תעזור בבקשה!
6
ראובן מ. (עורך)
בשביל מה מרגרינה? זה מרקם של אגוזים וסוכר המלוכדים עם ביצה וקמח.
5
אין מרגרינה במתכון. נראה שיש פה טעות
4
ראובן מ. (עורך)
ומה זה חלמון ביצה אם לא שומן?!
3
לא אמור להיות שומן כלשהו בעוגיות (חמאה או שמן)? איזה מרקם אמור להתקבל?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
צודקת, תוקן ותודה.
1
אין התייחסות לאגוזים.
מרובעי אגוזים וסוכר חום By , 2005-03-28T21:21:56+02:00 מרובעי אגוזים וסוכר חום Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 1 כוס סוכר דחוסה חום1 כפית תמצית וניל1 ביצה1/2 כוס קמח1/4 כפית אבקת סודה לשתיה1/4 כפית מלח1 כוס אגוזי מלך קצוצים בינוני... Instructions: מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים דפנות של תבנית אפיה בגודל 20X20ומניחים נייר אפיה על התחתית. מערבבים בקערה את הסוכר תמצית הוניל והביצה עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים את הקמח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר