Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 21:36
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בשר ופטריות מוקפצים

נתחי בשר סינטה דקים מוקפצים עם פטריות, מתכון בסגנון סיני.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13753   

בשר ופטריות מוקפצים
3 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1/2 קג' פטריות טריות
1/2 קג' בשר סינטה
3 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני פרוס דק
1 כף רוטב צדפות
1/4 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כף קמח
דרך הכנה

מערבבים בקערה את רוטב הצדפות, הפלפל שחור, הסוכר והקמח, משרים את נתח הבשר השלם ברוטב כחצי שעה, מחממים את השמן במחבת, מטגנים את נתח הבשר עד להשחמה מכל הצדדים ומוציאים לפריסה על קרש חיתוך לאחר צינון, פורסים את הבשר לפרוסות דקות ובגודל ביס ומניחים בצד.

מוסיפים את הבצל והפטריות לאותה מחבת, מטגנים בערבוב עד שהפטריות הופכות שחומות מעט, מוסיפים את הבשר ומקפיצים את כל המרכיבים ומוציאים מייד לצלחת הגשה.
מגישים עם אורז לבן.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ציון 10
הכנתי את המתוכן לכבוד שבת , יצא מעולללללה
8
תודה על התשובות המהירות
7
ראובן מ. (עורך)
אפשר פחות מלח. תמיד כשאי לטעום תוך כדי הכנה. נתחי הבשר יכולים להיות מכל סוג רק חתוכים דק.
6
נשמע טוב , אז אם נחליף את רוטב הצדפות לרוטב סויה צריך לוותר על המלח ?????? והאם ניתן להמיר את הבשר באנטריקות.....
5
הי אבי.
הרוטב יצא יבש.(חצי כוס קמח עם מעט נוזלים,מה ציפיתי).
בנוסף לא כתוב מתי שמים מלח והשום.
לטיפולך.
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
רוטב סויה.
3
שלום אבי
מה אפשר לשים במקום הרוטב צדפות ושיצא פחות או יותר זהה מבחינת הטעם?
תודה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא בגלל רוטב הצדפות.
1
זה כשר?
בשר ופטריות מוקפצים By , 2005-03-29T05:34:06+02:00 בשר ופטריות מוקפצים נתחי בשר סינטה דקים מוקפצים עם פטריות, מתכון בסגנון סיני. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 1/2 קג' פטריות טריות 1/2 קג' בשר סינטה 3 כפות שמן 2 שיני שום כתושות 1 בצל בינוני פרוס דק 1 כף רוטב צדפות 1/4 כפית סוכר 1/2 כפית מלח מעט פלפל שח... Instructions: מערבבים בקערה את רוטב הצדפות, הפלפל שחור, הסוכר והקמח, משרים את נתח הבשר השלם ברוטב כחצי שעה, מחממים את השמן במחבת, מטגנים את נתח הבשר עד להשחמה מכל הצדדים ומוציאים לפריסה על קרש חיתוך לאחר צינון, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר