Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 02:32
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות מרציפן ושקדים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9025   

עוגיות מרציפן ושקדים
30 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

200 גר' מרציפן
125 גר' אבקת סוכר
1 כף קורנפלור
1 כפית תמצית שקדים
1 כף מים
שקדים מולבנים פרוסים

לציפוי:
2 כפות אבקת סוכר
מעט מים חמימים

דרך הכנה
  1. מגרדים את המרציפן בפומפיה לפירורים.
  2. מערבבים בקערה את המרציפן, אבקת הסוכר, הקורנפלור, תמצית השקדים והמים לבצק מעט דביק
  3. לשים מעט לחיבור כל המרכיבים, אם הבצק יבש מוסיפים מעט מים. אם הוא מאד דביק מוסיפים מעט אבקת סוכר
  4. קורצים מהבצק ומגלגלים כדורים בקוטר 3 ס"מ
  5. מניחים בתבנית על נייר אפייה ומצמידים לכל כדור 3 פרוסות שקדים
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-200° 5 דקות בלבד, אפית יתר תמיס את המרציפן
  7. מוציאים. מורחים מעט ציפוי מעל ומצננים על רשת
  8. לציפוי, לערבב את אבקת הסוכר והמים לתערובת שניתנת למריחה, לא דלילה מדי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
7
אבי שלום.
אני מעוניינת במתכון של עוגיות השקדים(מרציפן) שניתן להכניס לתוך תמרים או לצפות אותם במין...»»
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יכול להיות שהתערובת התחממה בזמן ההכנה, מכניסים למקרר לזמן קצר להתקשות.
5
תודה על התגובות המהירות.יכול להיות שחום התנור היה גבוה מדי ולכן העוגיות נמרחו?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
משהו פיספסת, האפיה קצרה מאד בחום גבוה והם אינם משתטחות.
3
העוגיות נמרחו מאוד ולא יצאו כמו בתמונה מה הסיבה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין תחליף לתמצית שקדים אבל אפשר להמיר בתמצית וניל.
1
האם יש תחליף לתמצית שקדים ?

עוגיות מרציפן ושקדים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 200 גר' מרציפן125 גר' אבקת סוכר1 כף קורנפלור1 כפית תמצית שקדים1 כף מיםשקדים מולבנים פרוסים לציפוי:2 כפות אבקת סוכרמעט מים חמימים...... Directions:
מגרדים את המרציפן בפומפיה לפירורים. מערבבים בקערה את המרציפן, אבקת הסוכר, הקורנפלור, תמצית השקדים והמים לבצק מעט דביק לשים מעט לחיבור כל המרכיבים, אם הבצק יבש מוסיפים מעט מים. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר