Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 08:32
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות זילוף מרציפן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7016   

עוגיות זילוף מרציפן
20 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: מתקדם
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
2 ביצים מופרדות
125 גר' מרציפן
1 שקית סוכר וניל
125 גר' חמאה
125 גר' אבקת סוכר מנופה
דרך הכנה
  1. מגרדים את המרציפן בפומפיה לתערובת פירורית.
  2. מקציפים את החלבונים לקצף יציב אך לא יבש, מניחים בצד.
  3. מקציפים בקערת המיקסר את המרציפן, סוכר הוניל, החמאה טאבקת הסוכר לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את החלמונים תוך כדי הקצפה וממשיכים להקציף לתערובת אחידה.
  5. מקפלים את החלבונים לתערובתץ
  6. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכבי ומזלפים על נייר אפיה בתבנית תנור צורות.
  7. מכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש ל-200° כ-10 דקות בלבד.
  8. מצננים מעט בתבנית ומעבירים לצינון מלא על רשת.
הערות
  • הכמות לפי גודל וצורת העוגיות המזולפות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
לא חסר קמח?
4
נראה מתכון מעולה לאוהבי מרציפן, אני רוצה להכין אבל נראה לי שחסר קמח, האם אני צודקת? ואם כן כמה?
3
לא חסר כאן מרכיב כלשהו ???
הכנסתי לתנור והכל הפך לבריכה אחת גדולה!
מאכזב מאוד
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ניתן להמיר את המרציפן ב-60 גר' אבקת סוכר מעורבבת עם 60 גר' שקדים טחונים לאבקה.
1
האם אפשר במקום מרציפן גולמי לשים 125 ג' שקדים טחונים?
עוגיות זילוף מרציפן By , 2005-03-29T02:40:58+02:00 עוגיות זילוף מרציפן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 2 ביצים מופרדות125 גר' מרציפן1 שקית סוכר וניל125 גר' חמאה125 גר' אבקת סוכר מנופה ... Instructions: מגרדים את המרציפן בפומפיה לתערובת פירורית. מקציפים את החלבונים לקצף יציב אך לא יבש, מניחים בצד. מקציפים בקערת המיקסר את המרציפן, סוכר הוניל, החמאה טאבקת הסוכר לתערובת אחידה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר