Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 19:09
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק קישואים ים-תיכוני

מרק קישואים בהירים וזוקיני.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8092   

מרק קישואים ים-תיכוני
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
50 גר' חמאה
1 בצל בינוני קצוץ
6 שיני שום כתושות
4 קישואים זוקיני (ירוקים) פרוסים
4 קישואים רגילים פרוסים
2 קוביות תיבולית של "קנור" בנוסח ים-תיכוני
מלח ופלפל לפי הטעם
1 מיכל שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מאדים את הבצל בחמאה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את הקישואים התבלינים ו-5 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מבשלים על להבה בינונית עד שהקישואים מתרככים.
  2. מעבירים למעבד מזון או בלנדר, מרסקים למחית נוזלית אחידה.
  3. מסננים ומעבירים חזרה לסיר.
  4. מביאים לרתיחה שנית ומוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים עד לפני רתיחה ומגישים.
מרק קישואים ים-תיכוני By , 2005-03-29T00:58:58+02:00 מרק קישואים ים-תיכוני מרק קישואים בהירים וזוקיני. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 50 גר' חמאה1 בצל בינוני קצוץ6 שיני שום כתושות4 קישואים זוקיני (ירוקים) פרוסים4 קישואים רגילים פרוסים2 קוביות תיבולית של "קנור" בנוסח ים-תיכונימלח ופלפל לפ... Instructions: מאדים את הבצל בחמאה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את הקישואים התבלינים ו-5 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מבשלים על להבה בינונית עד שהקישואים מתרככים. מעבירים למעבד מזון או בלנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר