Pesto
תפריט
ב', 21 אוג 2017, 19:02
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק קישואים ים-תיכוני

מרק קישואים בהירים וזוקיני.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7672   

מרק קישואים ים-תיכוני
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
50 גר' חמאה
1 בצל בינוני קצוץ
6 שיני שום כתושות
4 קישואים זוקיני (ירוקים) פרוסים
4 קישואים רגילים פרוסים
2 קוביות תיבולית של "קנור" בנוסח ים-תיכוני
מלח ופלפל לפי הטעם
1 מיכל שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. מאדים את הבצל בחמאה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את הקישואים התבלינים ו-5 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מבשלים על להבה בינונית עד שהקישואים מתרככים.
  2. מעבירים למעבד מזון או בלנדר, מרסקים למחית נוזלית אחידה.
  3. מסננים ומעבירים חזרה לסיר.
  4. מביאים לרתיחה שנית ומוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים עד לפני רתיחה ומגישים.

מרק קישואים ים-תיכוני

By Published: מרק קישואים בהירים וזוקיני. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 50 גר' חמאה1 בצל בינוני קצוץ6 שיני שום כתושות4 קישואים זוקיני (ירוקים) פרוסים4 קישואים רגילים פרוסים2 קוביות תיבולית של "קנור" בנוסח ים-תיכונימלח ופלפל לפ...... Directions:
מאדים את הבצל בחמאה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את הקישואים התבלינים ו-5 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מבשלים על להבה בינונית עד שהקישואים מתרככים. מעבירים למעבד מזון או בלנ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר