Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 06:56
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אומצות מפולפלות Steak Au Poivre

מנה צרפתית קלאסית של אומצות פילה בקר בפלפל שחור גרוס.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5879   

אומצות מפולפלות Steak Au Poivre
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
4 אומצות פילה בקר במשקל 200 גר'

פלפל שחור גרוס גס
1 כף שמן זית
30 גר' חמאה
3 כפות קוניאק טוב
4 כפות שמנת מתוקה
דרך הכנה

מפזרים את הפלפל הגרוס על צלחת, מצפים את האומצות בפלפל השחור.

מחממים את השמן והחמאה במחבת, מטגנים את האומצות משני הצדדים לדרגת הצליה הרצויה, מוציאים ומניחים מכוסים בצלחת לשמירת החום.

מוסיפים למחבת את הקוניאק ומבשלים תוך גירוד התחתית עם שאריות הטיגון, מבעירים את הקוניאק ומערבבים, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, מעבירים כל אומצה לצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב על האומצות ומגישים מייד.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ראשית, יש כמה מתכוני גולש או צלי באתר.
שנית, איכות הבשר חשובה מאד,
תמצאי את ההמלצות על חלקי בשר ושימושיהם.
אין מוסיפים סודה לשתיה לבשר, פשוט מקפידים על זמן הבישול ובודקים מדי פעם
1
למה כאשר אני מבשלת בשר יוצא לי קשה מאוד או מתפורר ?האם אני צריכה לפני כל בישול לשים סודה לשתיה או יין?איזה...»»
אומצות מפולפלות Steak Au Poivre By , 2005-03-29T00:27:06+02:00 אומצות מפולפלות Steak Au Poivre מנה צרפתית קלאסית של אומצות פילה בקר בפלפל שחור גרוס. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 אומצות פילה בקר במשקל 200 גר' פלפל שחור גרוס גס1 כף שמן זית30 גר' חמאה3 כפות קוניאק טוב4 כפות שמנת מתוקה ... Instructions: מפזרים את הפלפל הגרוס על צלחת, מצפים את האומצות בפלפל השחור.מחממים את השמן והחמאה במחבת, מטגנים את האומצות משני הצדדים לדרגת הצליה הרצויה, מוציאים ומניחים מכוסים בצלחת לשמירת החום.מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר