Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:18
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ארוחת אורז במחבת

ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9236   

* תמונה להמחשה
ארוחת אורז במחבת
2 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 כפות שמן
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כוס אורז מבושל
  • 1 כוס אפונה וגזר מהקפאה (מופשרים)
  • 1 כוס גרגרי תירס
  • 1 בצל ירוק, קצוץ דק
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מלח, פלפל
  • 100 גר' נקניק חתוך לקוביות קטנות, כל סוג
דרך הכנה
  1. במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את הביצים ומטגנים בבחישה לקבלת
    ביצים מקושקשות.
  2. מסיטים לצד אחד של המחבת ומוסיפים את האורז, מטגנים בערבוב כדקה.
  3. מערבבים את הביצים לתוך האורז תוך שבירת הביצים לפיסות קטנות. מסיטים הצידה.
  4. מטגנים במרכז המחבת את חתיכות הנקניק, מערבבים אותם לתוך האורז.
  5. מוסיפים את הירקות הקפואים ומערבבים תוך כדי המשך טיגון.
  6. מתבלים ברוטב סויה, מלח ופלפל לפי הטעם.
  7. מערבבים ומבשלים תוך ערבוב עוד כדקה.
  8. זורים את הבצל הירוק מעל מערבבים קלות ומגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 8
קל להכנה ומשביע.
ארוחת אורז במחבת By , 2005-03-29T05:36:00+02:00 ארוחת אורז במחבת ארוחה מוקפצת במחבת, יכולה לשמש גם כתוספת למנה עיקרת. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 2 כפות שמן 2 ביצים טרופות 1 כוס אורז מבושל 1 כוס אפונה וגזר מהקפאה (מופשרים) 1 כוס גרגרי תירס ... Instructions: במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את הביצים ומטגנים בבחישה לקבלת ביצים מקושקשות. מסיטים לצד אחד של המחבת ומוסיפים את האורז, מטגנים בערבוב כדקה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר