Pesto
תפריט
א', 20 אוג 2017, 07:02
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט פלפלים חריף

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9373   

סלט פלפלים חריף
6 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2 פלפל אדום
2 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
1 פלפל חריף ירוק
6 שיני שום קלופות וקצוצות
5 עגבניות בינוניות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
6 כפות שמן זית
דרך הכנה
  1. חוצים את הפלפלים המתוקים ומסירים את הזרעים, חותכים כל חצי פלפל ל 4 פרוסות.
  2. חותכים את הפלפלים החריפים לאורך (ללא הגרעינים) לחצי וחותכים כל חצי לרצועות ושוב חוצים את הרצועות לרוחב.
  3. שמים מחבת גדולה על אש בנונית ומחממים בה את השמן.
  4. מטגנים את הפלפלים ומאדים עד שיתרככו מעט.
  5. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה.
  6. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות, מוסיפים למחבת יחד עם המלח והפלפל.
  7. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית נמוכה כשעה, בודקים את כמות הנוזלים מדי פעם, אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
  8. בודקים תיבול ומוסיפים לפי הטעם.
  9. מסיטים מעט את המכסה, כך שיכסה כמעט את כל המחבת וממשיכים לבשל עוד קצת עד לאידוי הנוזלים.
  10. מצננים, מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד שבוע.
הערות
  • ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה

סלט פלפלים חריף

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 2 פלפל אדום2 פלפל ירוק1 פלפל צהוב1 פלפל חריף ירוק6 שיני שום קלופות וקצוצות5 עגבניות בינוניותמלח פלפל שחור גרוס טרי6 כפות שמן זית...... Directions:
חוצים את הפלפלים המתוקים ומסירים את הזרעים, חותכים כל חצי פלפל ל 4 פרוסות. חותכים את הפלפלים החריפים לאורך (ללא הגרעינים) לחצי וחותכים כל חצי לרצועות ושוב חוצים את הרצועות לרוחב. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר