Pesto
תפריט
ב', 17 דצמ 2018, 13:04
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10787   

ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 4.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק
1 כוס פקאן קלוי
פלפל לבן לפי הטעם
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מטגנים את הבצל במעט שמן עד להשחמה קלה.
  2. מוסיפים את הפקאנים וממשיכים לטגן עוד כדקה.
  3. בודקים תיבול ומעבירים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. להגשה עם פרוסות לחם טרי או קלוי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
דפנה (מנוסה)
ל-danibar הנכבד
הגירסה שלך הרבה פחות בריאה כי היא מכילה 6 ביצים וזה אומר הרבה כולסטרול.
3
ציון 2
מלא שומן !!!
אני לפני שנים למדתי מתכון דומה (עם פקאנים),
אבל אחוזי השומן בו פחותים.
1...»»
1
ציון 7
נחמד אבל חסר משהו כדי להקנות לזה יותר טעם של כבד, אולי חציל?
ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד By , 2005-03-29T00:22:39+02:00 ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק 1 כוס פקאן קלוי פלפל לבן לפי הטעם מלח לפי הטעם שמן לטיגון... Instructions: מטגנים את הבצל במעט שמן עד להשחמה קלה. מוסיפים את הפקאנים וממשיכים לטגן עוד כדקה. בודקים תיבול ומעבירים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר