Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 02:31
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9932   

ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 4.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק
1 כוס פקאן קלוי
פלפל לבן לפי הטעם
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מטגנים את הבצל במעט שמן עד להשחמה קלה.
  2. מוסיפים את הפקאנים וממשיכים לטגן עוד כדקה.
  3. בודקים תיבול ומעבירים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. להגשה עם פרוסות לחם טרי או קלוי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
דפנה (מנוסה)
ל-danibar הנכבד
הגירסה שלך הרבה פחות בריאה כי היא מכילה 6 ביצים וזה אומר הרבה כולסטרול.
3
ציון 2
מלא שומן !!!
אני לפני שנים למדתי מתכון דומה (עם פקאנים),
אבל אחוזי השומן בו פחותים.
1...»»
1
ציון 7
נחמד אבל חסר משהו כדי להקנות לזה יותר טעם של כבד, אולי חציל?

ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד

By Published: מאת אבי מ. 2.25 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים דק 1 כוס פקאן קלוי פלפל לבן לפי הטעם מלח לפי הטעם שמן לטיגון...... Directions:
מטגנים את הבצל במעט שמן עד להשחמה קלה. מוסיפים את הפקאנים וממשיכים לטגן עוד כדקה. בודקים תיבול ומעבירים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר