Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 06:41
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט גבינת חלומי מטוגנת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 31043   

סלט גבינת חלומי מטוגנת
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 חסה אייסברג
4 עגבניות בינוניות
100 גר' זיתים שחורים מגולענים
4/1 כוס שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1 שן שום כתושה
פלפל שחור גרוס
200 גר' גבינת חלומי
מעט שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. חותכים ביד את עלי החסה ומרפדים קערת הגשה.
  2. פורסים את העגבניות דק לרוחב, מפזרים על עלי החסה עם הזיתים.
  3. בכלי קטן מערבבים את השמן הלימון השום והפלפל ויוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות.
  4. חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 2 ס"מ, מטגנים עד להזהבה מכל הצדדים במעט שמן ומפזרים על הסלט.
  5. מערבבים קלות ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
בוודאי
8
האם אפשר להשתמש בקצת חמאה לטיגון במקום השמן?אנט
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חסה אייסברג היא החסה העגולה ומעודנת בשונה מהחסה הערבית שהיא מאורכת.
5
מירי 1 (מקצוענ/ית)
אבי שלום!

אודה לך מאוד אם תיידע אותי איך נראת חסה אייסברג על מנת שאוכל לקנות.

בברכה מירי
3
תודה...אבל אני רוצה טרי..ולא מתוך קופסא...
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בכל מרכול יש חלומי של מחלבות "גד".
1
שלום...
כבר הרבה זמן שאני בחיפושים אחר גבינת חלומי.
איפה אני יכולה לקנות את הגבינה?
סלט גבינת חלומי מטוגנת By , 2005-03-29T02:18:30+02:00 סלט גבינת חלומי מטוגנת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 חסה אייסברג 4 עגבניות בינוניות 100 גר' זיתים שחורים מגולענים 4/1 כוס שמן זית 3 כפות מיץ לימון 1 שן שום כתושה פלפל שחור גרוס 200 גר' גבינת חלומי... Instructions: חותכים ביד את עלי החסה ומרפדים קערת הגשה. פורסים את העגבניות דק לרוחב, מפזרים על עלי החסה עם הזיתים. בכלי קטן מערבבים את השמן הלימון השום והפלפל ויוצקים על ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר