Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 00:59
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרקרים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10670   

קרקרים
50 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9.5
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
2 כוסות קמח
3/4 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2/3 כוס מים חמים
1/4 כוס שמן
 
לציפוי:
1 חלבון
1 כף מים
דרך הכנה
  1. לנפות את הקמח, אבקת האפיה והמלח פעמיים.
  2. להוסיף את המים החמים והשמן ולערבב לבצק גמיש ואחיד.
  3. לשטח מחצית מהבצק על נייר אפיה לעובי 1/2 ס"מ, לחורר עם מכשיר או בעזרת שיני מזלג את שטח הבצק.
  4. לחתוך בעזרת גלגלת שיניים את הצורות הרצויות (ריבועים, מעוינים וכו').
  5. למרוח על הבצק את החלבון הטרוף עם מים ולפזר מעל שומשום, מלח או כל ציפוי אחר.
  6. לאפות בתנור שחומם ל-200 מעלות כ-10 דקות עד להזהבה ולהשחמה קלה של הבועות שנוצרות.
  7. לצנן על רשת ולאחסן בכלי אטום.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
הכנתי את הקרקרים בגרסאות נוספות - עם קמח כוסמין, עם קמח קינואה, עם כוסמין-שיפון ויצא מאד טעים.
6
ראובן מ. (עורך)
קורט מלח בלבד, כפית אבקת סוכר, וכמו כן ניתן להמתקי בפיזור סוכר על הציפוי
5
אם אני רוצה להכין קרקרים מתוקים,מרכיבים נשארים אותו דבר? רק מצפים סוכר ליפני אפיה? תודה מראש
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
3
אבי שלום,אני רוצה לעשות קרקרים בקמח מלא או חצי מלא וחצי רגיל . האם נשאר אותו יחס של הנוזלים. תודה מראש
2
ציון 10
אבי אני מאוד נהנית מהמתכונים שלך כל מה שהכנתי עד עכשין פשוט יצא נהדר כל הכבוד לך אתה פשוט מדהים ושף בחסד עליון מעריצה מאשדוד
1
אבי שבוע טוב
רק להחמיא לך על המתכונים שלא רק שהם טעימים אלא כל מדוייקים, הכנתי את הקרקרים והם פשוטים...»»

קרקרים

By Published: מאת אבי מ. 4.75 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 50 Ingredients: 2 כוסות קמח 3/4 כפית אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 2/3 כוס מים חמים 1/4 כוס שמן   לציפוי: 1 חל...... Directions:
לנפות את הקמח, אבקת האפיה והמלח פעמיים. להוסיף את המים החמים והשמן ולערבב לבצק גמיש ואחיד. לשטח מחצית מהבצק על נייר אפיה לעובי 1/2 ס"מ, לחורר עם מכשי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר