Pesto
תפריט
ה', 29 יונ 2017, 03:35
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות מפירות יבשים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4758   

עוגיות מפירות יבשים
30 מנות
אפיה
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
300 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/4 1 כוסות דחוסות סוכר חום
1 ביצה
2 כפיות תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית מלח
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט
3 כוסות פתיתי שיבולת שועל(קוואקר)
1 כוס תערובת פירות יבשים קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°.
  2. מנפים את הקמח, אבקת סודה לשתיה, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט לקערה.
  3. מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת אורירית, מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים היטב, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים, מוסיפים את פתיתי שיבולת השועל ותערובת הפירות היבשים ומערבבים.
  4. מניחים כמות של כף מלאה על נייר אפיה בתבנית במרחק 3 ס"מ בין העוגיות.
  5. אופים כ-10 דקות.
  6. מוציאים ומצננים על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
אז על איזה מתכון אתה ממליץ שהוא קראנצי לחלוטין?
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עוגיות שמכילות פירות יבשים לא יכולות להיות פריכות לחלוטין.
2
זה יוצא קראנצי או רך?
1
ציון 10
ראיתי שאין תגובות אתמול ניסיתי ויצא נהדר
מאוד מומלץ תודה

עוגיות מפירות יבשים

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 300 גר' חמאה או מרגרינה רכה 1/4 1 כוסות דחוסות סוכר חום1 ביצה2 כפיות תמצית וניל1/2 1 כוסות קמח1 כפית אבקת סודה לשתיה1 כפית מלח1 כפית קינמון טחון1/2 כפית אגוז מוסקט3...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°. מנפים את הקמח, אבקת סודה לשתיה, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט לקערה. מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת אורירית, מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים היטב, מ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר