Pesto
תפריט
ה', 30 מרץ 2017, 01:50
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי גבינה ומשמשים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3579   

פאי גבינה ומשמשים
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» צהריים - ערב או קפה
 
מרכיבים

לתחתית הפאי:
3/4 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
150 גר' מרגרינה או חמאה
1 ביצה
1/3 כוס סוכר
2 כפות מים

5 כפות קונפיטורת משמשים טובה

למלית:
500 גר' גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1/4 כוס מיץ לימון או ליים
3 ביצים
1 קופסה גדולה משמשים בסירופ

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים את חומרי הבסיס לבצק אחיד, מצננים 1/2 שעה במקרר ומרדדים לעיגול לכיסוי תחתית ודפנות תבנית פאי 24, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית בלבד.
  3. אופים את התחתית חצי אפיה - מניחים רדידי אלומיניום על הבצק, תחתית ודפנות, ממלאים בשעועית יבשה, מכניסים לאפיה של 8 דקות, מוציאים ומסירים את רדיד האלומיניום, מכניסים לאפיה נוספת של 5 דקות, מוציאים ומצננים מעט.
  4. מורחים את קונפיטורת המשמשים על תחתית בעודה חמה.
  5. מערבבים היטב את כל חומרי המלית פרט למשמשים בקערה, יוצקית על תחתית הפאי האפויה למחצה ומשטחים.
  6. מסננים את המשמשים מהסירופ, מניחים על המלית, הצד החתוך על המלית.
    מורידים את חום התנור ל-170 מעלות, מכניסים את הפאי לאפיה של כ-40 דקות או עד להתייצבות המלית.
  7. מוציאים ומצננים, מורחים מעט ריבת משמשים מומסת רק על המשמשים.
  8. שומרים במקרר אחרי הצינון.
  9. מוציאים מהמקרר כ-15 דקות לפני ההגשה, מגישים בטמפרטורת החדר.

פאי גבינה ומשמשים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית הפאי:3/4 1 כוסות קמח1 כפית אבקת אפיה150 גר' מרגרינה או חמאה1 ביצה1/3 כוס סוכר2 כפות מים 5 כפות קונפיטורת משמשים טובה למלית:500 גר' גבינת שמנת...... Directions:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מערבבים את חומרי הבסיס לבצק אחיד, מצננים 1/2 שעה במקרר ומרדדים לעיגול לכיסוי תחתית ודפנות תבנית פאי 24, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית בלבד. אופ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר