Pesto
תפריט
ה', 30 מרץ 2017, 01:50
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי משמשים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5746   

פאי משמשים
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים

לתחתית הפאי:
2 כוסות קמח רגיל
5 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מלח
175 גר' מרגרינה/חמאה קרה בקוביות
1 ביצה
1 חלמון

למלית:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס שקדים טחונים דק
1 קופסא משמשים חצויים בסירופ
שקדים מולבנים שלמים

דרך הכנה
  1. לערבב את כל חומרי התחתית במעבד מזון לבצק אחיד, לא לעבד יתר על המידה, לעטוף לצנן במקרר כחצי שעה.
  2. לרדד את הבצק בין שני יריעות ניילון לעיגול בקוטר 30 ס"מ, לשטח בתבנית 26 על התחתית וכ-2 ס"מ על הדפנות.
  3. לערבב את השמנת, הסוכר, הביצים והשקדים הטחונים לתערובת אחידה, לצקת על תחתית הבצק שבתבנית.
  4. לסנן את המשמשים מהסירופ, לסדר את המשמשים על תערובת השקדים כאשר הצד החתוך כלפי מעלה ולהניח על כל משמש שקד שלם.
  5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום בנוני כ- 60 דקות.
  6. לצנן על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
האם לבשל מראש משמשים טריים/בשלים?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט ניתן אבל רק משמשים בשלים/רכים ומתוקים.

פאי משמשים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית הפאי:2 כוסות קמח רגיל5 כפות סוכר1 כפית אבקת אפיה1 כפית מלח175 גר' מרגרינה/חמאה קרה בקוביות1 ביצה1 חלמון למלית:1...... Directions:
לערבב את כל חומרי התחתית במעבד מזון לבצק אחיד, לא לעבד יתר על המידה, לעטוף לצנן במקרר כחצי שעה. לרדד את הבצק בין שני יריעות ניילון לעיגול בקוטר 30 ס"מ, לשטח בתבנית 26 על התחתי...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר