Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:12
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוסטביף - בשר צלוי בתנור

רוסטביף אנטריקוט צלוי בתנור ומוגש פרוס.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 32823   

רוסטביף - בשר צלוי בתנור
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
2 קג' בשר ורד הצלע (אנטריקוט)
8 שיני שום (לא חובה)
חצי כוס שמן
מלח, פלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה.
  2. מבצעים חורים בבשר בעזרת סכין חדה ותוקעים את שיני השום בגוש הבשר.
  3. מורחים את הבשר בשמן ומעסים מעט, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
  4. מניחים בתבנית על רשת צליה וצולים את הגוש במשך 20 דקות בחום גבוה.
  5. מורידים לחום בינוני, מורחים את הבשר בנוזלים בתבנית וצולים כ-30 דקות או לפי דרגת הצליה המועדפת - 60° למדיום, 75° לעשוי טוב במדידה עם מדחום בשר.
  6. מוציאים, עוטפים את הבשר ברדיד אלומיניום בצורה רפוייה, מניחים 20 דקות למנוחה.
  7. פורסים דק ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שתי אפשרויות לסגירת הבשר, הראשונה לטגן בכלי גדול מכל הצדדים או לצלות בתנור שחומם לחום גבוה (200°)עד להשחמה...»»
11
אבי שלום, לפי הצעת קצב שלי קניתי אנטריקוט 1.300 קילו והוספתי לו מלח דס פלפל ועשבי פרובנס ושמתי ברדיד...»»
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בחישוב 150-200 גר' בשר טרי לאורח, הנתח מאבד משקל בצלייה תלוי בסוג הנתח.
9
שלום לאבי ולכולם אני חדשה בפורום
שאלתי מה כמות הבשר (גוש) שאני צריכה להכין עבור 25 אורחים לחג הפסח...»»
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט, לעטוף את הנתח ברדיד אלומיניום ולשמור בטמפרטורת החדר, להכניס לתנור עטוף לחימום לפני פריסה וההגשה.
7
שלום,
האם ניתן להכין את הרוסטביף מראש (כמה שעות לפני כן), ולחמם במועד המתאים?
5
שלום,האם את הבשר בתנור אפשר להכין גם עם קפוא מס' 6 או 5 ? להכין לשבת והאם באותה הכנה אפשר להוסיף תפו"א?תשובה מהירה תודה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב "לפי דרגת הצליה הרצויה", תמיד ניתן לבשל יותר אבל לא לייבש את הבשר.
3
זה נשאר נא?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
צודקת, ט.ל.ח, תוקן.

תודה
1
מה עושים עם יתרת שיני השום?
לפי המתכון משתמשים רק בחצי מכמות השום.

רוסטביף - בשר צלוי בתנור

By Published: רוסטביף אנטריקוט צלוי בתנור ומוגש פרוס. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 2 קג' בשר ורד הצלע (אנטריקוט)8 שיני שום (לא חובה)חצי כוס שמן מלח, פלפל שחור גרוס ...... Directions:
מחממים את התנור לחום גבוה. מבצעים חורים בבשר בעזרת סכין חדה ותוקעים את שיני השום בגוש הבשר. מורחים את הבשר בשמן ומעסים מעט, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור גרוס. מניחי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר