Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:37
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שיפודי בשר טיריאקי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5435   

שיפודי בשר טיריאקי
15 מנות
צליה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
750 גר' רצועות בשר סינטה ברוחב כ-3-4 ס"מ ובעובי 1 ס"מ.

למרינדה טיריאקי
8 כפות רוטב סויה
1/3 כוס יין לבן יבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית זנגביל טרי קצץ דק
1/2 1 כפיות סוכר

דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה.
  2. משרים את רצועות הבשר במרינדה לשעה וחצי לפחות.
  3. משפדים את רצועות הבשר לאורכן על שיפודי עץ שהושרו כשעה במים למניעת שריפתם.
  4. צולים על גריל פחמים או במחבת המיועד לצלית סטקים.
  5. מגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אגב לגבי הטריאקי עם התוספות שאמרתי לך זכיתי בפרס מלך המנגל של טיבוויל -על המתכון..
1
אבי, הוסף כפית חרדל למתכון וכף שמן זית ותשדרג את המתכון פלאים...

שיפודי בשר טיריאקי

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients: 750 גר' רצועות בשר סינטה ברוחב כ-3-4 ס"מ ובעובי 1 ס"מ. למרינדה טיריאקי8 כפות רוטב סויה1/3 כוס יין לבן יבש2 שיני שום כתושות1 כפית זנגביל טרי קצץ דק1/2 1 כפ...... Directions:
מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה. משרים את רצועות הבשר במרינדה לשעה וחצי לפחות. משפדים את רצועות הבשר לאורכן על שיפודי עץ שהושרו כשעה במים למניעת שריפתם. צולים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר