Pesto
תפריט
ה', 13 דצמ 2018, 07:06
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות גבינה

לביבות גבינה מעודנות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 16265   

לביבות גבינה
12 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

3 ביצים
1 כוס חלב
250 גר' גבינה כחושה (טוב טעם/כנען)
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח

דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח.
  2. טורפים היטב את הביצים, מוסיפים את הגבינה ובוחשים היטב לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים היטב.
  4. מחממים 1/2 ס"מ שמן במחבת, יוצקים כמות של כף מלאה ומשטחים מעט.
  5. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה בלבד.
  6. מוציאים לספיגת שמן על נייר מגבת.
  7. מגישים חם כמו שהן או עם סוכר/סירופ מייפל/ריבה/רסק תפוחי עץ.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
9
האם ניתן להקפיא????
8
ציון 10
טעיםםםם עם מייפל
7
ראובן מ. (עורך)
רצוי גבינה יבשה או סחוטה מנוזלים.
6
תודה על כל המתתכונים הנפלאים.רציתי לשאול האם ניתן להחליף את סוג הגבינה,למשל גבינה לבנה?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לאפות רק עד הזהבה, ניתן לשמור במקרר עד ההגשה, לחמם בתנור ב-180° כ-8 דקות.
3
איך ניתן לחמם?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
1
הי אבי איך ניתן לחמם על מנת שיהיה חם בהגשה?תודה רבה רבה
לביבות גבינה By , 2005-03-29T02:50:27+02:00 לביבות גבינה לביבות גבינה מעודנות. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 3 ביצים 1 כוס חלב 250 גר' גבינה כחושה (טוב טעם/כנען) 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/2 כפית מלח... Instructions: מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח. טורפים היטב את הביצים, מוסיפים את הגבינה ובוחשים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים היטב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר