Pesto
תפריט
ב', 18 דצמ 2017, 08:59
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטריות במלית פסטו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11134   

פטריות במלית פסטו
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
24 פטריות שמפיניון טריות
1/2 כוס אגוזי מלך או צנוברים קצוצים
2 כוסות בזיליקום טרי
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
4 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
פלפל שחור לפי הטעם
חצאי אגוזי מלך או צנוברים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה.
  2. במעבד מזון מעבדים את הבזיליקום, הגבינה, האגוזים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים ומסיפים פלפל לפי הטעם.
  3. מסירים את רגלי הפטריות, ממלאים כל פטריה בכמות השווה לכפית, מניחים חצי אגוז על התערובת ומניחים בתבנית.
  4. אופים כ-10 דקות.
  5. מניחים על מגבת נייר לספיגת הנוזלים ומגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מתאים, לבחור פטריות פורטבלה בגודל בינוני, כמות המלית בהתאם לגודל הפטריות.
1
אבי שלום רב. האם ניתן להשתמש גם בפטריות פורטבלו או שמילוי זה אינו מתאים לכך? בברכת יום טוב, ליאור.

פטריות במלית פסטו

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 24 פטריות שמפיניון טריות1/2 כוס אגוזי מלך או צנוברים קצוצים2 כוסות בזיליקום טרי1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת4 שיני שום1/4 כוס שמן זיתפלפל שחור לפי הטעםחצאי אגוזי...... Directions:
מחממים את התנור לחום גבוה. במעבד מזון מעבדים את הבזיליקום, הגבינה, האגוזים ושמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה, טועמים ומסיפים פלפל לפי הטעם. מסירים את רגלי הפטריות, ממלאים כל פט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר