Pesto
תפריט
ש', 23 ספט 2017, 10:21
110386 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כיסוני מוצרלה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6142   

כיסוני מוצרלה
24 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' גבינת מוצרלה
12 פרוסות לחם לבן פרוס
3 ביצים
3 כפות חלב
1/2 כפית מלח
1 כוס פירורי לחם מתובלים
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס שמן רגיל
דרך הכנה
  1. פורסים את גבינת המוצרלה ל-24 פרוסות.
  2. חותכים ומסירים את הקרום מפרוסות הלחם, חותכים כל פרוסה ל-4 ריבועים.
  3. מניחים פרוסת גבינה על פרוסת לחם ומניחים רבוע לחם מעל, סוגרים ומהדקים את הקצוות.
  4. טורפים את הביצים בקערה עם החלב והמלח, מפזרים את פירורי הלחם בצלחת.
  5. מחממים את השמנים במחבת.
  6. טובלים כל כיסון בתערובת הביצים, מנערים עודפים ומניחים בצלחת פירורי הלחם לציפוי מכל הצדדים, מטגנים עד להזהבה יפה ומציאים לספיגת שמן על נייר מגבת.
  7. מגישים חם ומייד.

כיסוני מוצרלה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 250 גר' גבינת מוצרלה 12 פרוסות לחם לבן פרוס3 ביצים3 כפות חלב1/2 כפית מלח1 כוס פירורי לחם מתובלים1/2 כוס שמן זית1/2 כוס שמן רגיל...... Directions:
פורסים את גבינת המוצרלה ל-24 פרוסות. חותכים ומסירים את הקרום מפרוסות הלחם, חותכים כל פרוסה ל-4 ריבועים. מניחים פרוסת גבינה על פרוסת לחם ומניחים רבוע לחם מעל, סו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר