Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 03:30
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תפוחי אדמה וריקוטה

לביבות מתוקות.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7704   

לביבות תפוחי אדמה וריקוטה
12 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

2 תפוח"א גדולים קלופים
6 כפות גבינת ריקוטה
4 כפות קמח
4 כפות סוכר
2 כפיות גרידת קליפת תפוז
2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
2 ביצים טרופות קל
1/2 כוס צימוקים
להגשה: אבקת סוכר ומחית תפוחי עץ

דרך הכנה
  1. מגרדים את תפוח"א בפומפיה בינונית, מניחים במסננת וסוחטים את המים ככל שאפשר, מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת, יוצקים 2 כפות מהתערובת ומשטחים מעט, משגיחים שחום השמן לא יהיה גבוה ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים לספיגת שמן על נייר מגבת.
  3. להגשה: מפזרים מעל מעט אבקת סוכר ומניחים בצלחת הגשה עם מחית תפוחי עץ.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
לא מתאים, צריך מרקם פירורי יותר. המוצרלה היא אלסטית (בהתאמה לפיצה לדוגמה).
1
אפשר להשתמש בגבינת מוצרלה במקום בריקוטה?
לביבות תפוחי אדמה וריקוטה By , 2005-03-28T21:13:31+02:00 לביבות תפוחי אדמה וריקוטה לביבות מתוקות. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 2 תפוח"א גדולים קלופים6 כפות גבינת ריקוטה4 כפות קמח4 כפות סוכר2 כפיות גרידת קליפת תפוז2 כפיות אבקת אפיה1/4 כפית מלח2 ביצים טרופות קל1/2 כוס צימוקיםלהגשה: אבקת סו... Instructions: מגרדים את תפוח"א בפומפיה בינונית, מניחים במסננת וסוחטים את המים ככל שאפשר, מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת, יוצקים 2 כפו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר