Pesto
תפריט
ש', 29 אפר 2017, 16:33
110380 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחים אפויים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9346   

תפוחים אפויים
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
6 תפוחי גולד דלישס גדולים
1/3 כוס גרנולה
1/3 כוס תמרים מגולענים וקצוצים דק
1/4 כוס אגוזים קצוצים
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית קינמון טחון
2 כפיות מיץ לימון
6 כפות דבש
50 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
3/4 כוס מיץ תפוחים או מים
דרך הכנה
  1. בעזרת מחורר מוציאים את ליבת התפוחים, עושים חתך דק בהקף התפוח, רק בקליפה.
  2. מניחים את התפוחים בתבנית אפיה מרובעת בגודל 20X20.
  3. מערבבים בקערה את הגרנולה, התמרים, האגוזים, אגוז מוסקט, מיץ לימון ו-3 כפות דבש, ממלאים את חלל התפוחים בתערובת.
  4. בקערה מערבבים את החמאה מומסת, יתרת הדבש ומיץ התפוחים ויוצקים על התפוחים בתבנית.
  5. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-30 דקות, מסירים את אלומיניום ואופים עוד כ-35 דקות ומורחים מהנוזלים על התפוחים מדי פעם, אופים עד לריכוך התפוחים.
  6. מגישים חם או בטמפרטות החדר.

תפוחים אפויים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 6 תפוחי גולד דלישס גדולים1/3 כוס גרנולה1/3 כוס תמרים מגולענים וקצוצים דק1/4 כוס אגוזים קצוצים1/4 כפית אגוז מוסקט1/2 כפית קינמון טחון2 כפיות מיץ לימון6 כפות דבש50 גר' חמ...... Directions:
בעזרת מחורר מוציאים את ליבת התפוחים, עושים חתך דק בהקף התפוח, רק בקליפה. מניחים את התפוחים בתבנית אפיה מרובעת בגודל 20X20. מערבבים בקערה את הגרנולה, התמרים, האגוזים, אגוז מו...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר