Pesto
תפריט
ד', 23 אוג 2017, 11:10
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס שוקולד

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10170   

מוס שוקולד
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות אבקת סוכר
4 ביצים מופרדות
1 כף ליקר שוקולד
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד ואבקת הסוכר בסיר כפול.
  2. מוסיפים את החלמונים, הליקר ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
  3. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה אך לא קשה ומקפלים לתערובת החלמונים-שוקולד.
  4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, לא קשה, ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
  5. יוצקים לגביעים אישיים ומצננים במקרר עד להגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
7
ציון 10
טעים בטירוף!!
6
ראובן מ. (עורך)
זה יכול להיות גרגרי מדי. אבל ניתן לטחון סוכר לאבקה וזה אפילו מומלץ ועדיף מאבקת סוכר המהולה בעמילנים.
5
האם אפשר להמיר את אבקת הסוכר בסוכר?
4
ציון 10
המוס שוקולד יצא נפלא.וקל להכנה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף בשמנת צמחית.
2
אבי שלום, האם יש מתכון למוס שוקולד בלי שמנת מתוקה? או שזה הכרחי בכל מצב...
1
מעניין... אבל אני חושבת שהחלמונים מיותרים...

מוס שוקולד

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 200 גר' שוקולד מריר2 כפות אבקת סוכר4 ביצים מופרדות1 כף ליקר שוקולד1 מיכל שמנת מתוקה1 כפית תמצית וניל ...... Directions:
ממיסים את השוקולד ואבקת הסוכר בסיר כפול. מוסיפים את החלמונים, הליקר ותמצית הוניל ומערבבים היטב. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה אך לא קשה ומקפלים לתערובת החלמונים-שוקולד. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר