Pesto
תפריט
ב', 27 מרץ 2017, 07:47
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק ח'רירה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8230   

מרק ח'רירה
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס גרעיני חומוס (מושרים ללילה במים) 
1/2 קג' בשר כבש או בקר חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים קצוצים
1/4 כפית כורכום
2 כפות פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
750 גר' עגבניות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
1/3 כוס אורז
1/3 כוס קמח
שמן לטיגון
להגשה:
לימון חתוך לרבעים
דרך הכנה
  1. מסירים מהחומוס את הקליפה.
  2. מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים, מוסיפים את החומוס, הכורכום, הפפריקה, הפלפל וטועמים לתיקון תיבול מלח.
  3. מוסיפים 6 כוסות מים או מים בכמות שתכסה את התכולת הסיר.
  4. מבשלים על להבה בינונית כשעתיים עד שהבשר והחומוס מתרככים.
  5. מקצצים את העגבניות, כ-20 דקות לפני ההגשה מוסיפים לסיר את העגבניות, האורז, הפטרוזיליה והכוסברה וממשיכים בבישול.
  6. מערבבים את הקמח עם 1 כוס מים עד שאין גושים ומוסיפים לסיר באיטיות תוך כדי בחישה, מערבבים היטב, המרק יסמיך.
  7. מגישים חם ומניחים רבע לימון בצד כל צלחת מרק.
הערות
  • במקום תערובת הקמח ניתן לזלף למרק בסוף הבישול 2 ביצים טרופות בזרם איטי תוך כדי בחישה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה

מרק ח'רירה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 כוס גרעיני חומוס (מושרים ללילה במים)  1/2 קג' בשר כבש או בקר חתוך לקוביות2 בצלים גדולים קצוצים1/4 כפית כורכום2 כפות פפריקה1/2 כפית פלפל שחורמלח לפי הטעם750 גר' עגבני...... Directions:
מסירים מהחומוס את הקליפה. מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים, מוסיפים את החומוס, הכורכום, הפפריקה, הפלפל וטועמים לתיקון תיבול מלח. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר