Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 17:08
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כופתאות תפו"א למרק

כופתאות למרקים סמיכים.

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 15642   

כופתאות תפו
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

2 - 1/2 1 ליטר מרק עוף
לכופתאות:
1/2 קג' תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
25 גר' מרגרינה
2 חלמונים
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
מלח ופלפל לטעם

דרך הכנה
  1. מחממים את המרק לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לכדי רתיחה קלה.
  2. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים למחית.
  3. מוסיפים את כל החומרים לכופתאות לפי הסדר ויוצרים בצק גמיש.
  4. יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ בעזרת ידיים לחות.
  5. מעבירים ללהבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה.
  6. מניחים את הכדורים במרק הרותח ומבשלים כ-15 דקות.
  7. מוציאים בעזרת כף מסננת ומניחים בצלחות ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
מתכון מצויין אתם גאונים חולה על האתר שלכם ועל המתכונים שלכם מתכון מעולה מי שלא יוצק הוא בצק תעשו ת'מתכון הזה טעמתי יצא מעולה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
דרכנו לא אבל יש פרסוםים באתר לסדנאות שונות.
2
הייתי מעוניינת בסדנאות בישול,אפיה וכו,.... האם יש משהו דרככם?
כופתאות תפו"א למרק By , 2005-03-29T02:52:37+02:00 כופתאות תפו

כופתאות למרקים סמיכים.

Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 - 1/2 1 ליטר מרק עוףלכופתאות:1/2 קג' תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם25 גר' מרגרינה2 חלמונים1/2 כוס קמח תפוחי אדמהמלח ופלפל לטעם... Instructions: מחממים את המרק לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לכדי רתיחה קלה. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים למחית. מוסיפים את כל החומרים לכופתאות לפי הסדר ויוצרים בצק גמיש. יוצרים כדורים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר