Pesto
תפריט
ב', 20 פבר 2017, 17:52
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק חומוס איטלקי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10096   

מרק חומוס איטלקי
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' חומוס יבש
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כוס שמן זית
3 עגבניות גדולות ללא הגרעינים קצוצות
1 כף רוזמרין יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
1 פלפל אדום חריף יבש שלם
מים
דרך הכנה
  1. להשרות את החומוס ללילה בקערה עם מים.
  2. לסנן את המים ולבשל בסיר במים כשעה וחצי או עד לריכוך, להוציא ולסנן.
  3. לטגן את הבצל בסיר בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל עוד כ-3 דקות עד לריכוך.
  4. להוסיף 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
  5. להוסיף את הרוזמרין המלח והפלפל ולבשל עוד 5 דקות, להוסיף את החומוס והפלפל החריף ולבשל עוד 10 דקות.
  6. להוסיף מים לפי הסמיכות הרצויה ולהביא לרתיחה.
  7. לבשל ברתיחה 10 דקות ולהגיש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2
בנוסף, להסמכת המרק אני מוציאה קצת חומוס עם הנוזלים של הבישול, מרסקת עם בלנדר ומחזירה לסיר (בסוף הבישול)
1
אני מוסיפה למרק עצמות של כנף הודו מעושן (להשיג במעדניות), ואת הבשר אני מוסיפה למרק בעת ההגשה... מרק מעולה

מרק חומוס איטלקי

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 500 גר' חומוס יבש1 בצל גדול קצוץ1/4 כוס שמן זית3 עגבניות גדולות ללא הגרעינים קצוצות1 כף רוזמרין יבשמלח ופלפל לפי הטעם1 פלפל אדום חריף יבש שלםמים...... Directions:
להשרות את החומוס ללילה בקערה עם מים. לסנן את המים ולבשל בסיר במים כשעה וחצי או עד לריכוך, להוציא ולסנן. לטגן את הבצל בסיר בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל עוד...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר