Pesto
תפריט
ש', 25 נוב 2017, 11:10
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק חומוס איטלקי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10487   

* תמונה להמחשה By E4024 , via Wikimedia Commons
מרק חומוס איטלקי
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' חומוס יבש
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כוס שמן זית
3 עגבניות גדולות ללא הגרעינים קצוצות
1 כף רוזמרין יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
1 פלפל אדום חריף יבש שלם
מים
דרך הכנה
  1. להשרות את החומוס ללילה בקערה עם מים.
  2. לסנן את המים ולבשל בסיר במים כשעה וחצי או עד לריכוך, להוציא ולסנן.
  3. לטגן את הבצל בסיר בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל עוד כ-3 דקות עד לריכוך.
  4. להוסיף 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
  5. להוסיף את הרוזמרין המלח והפלפל ולבשל עוד 5 דקות, להוסיף את החומוס והפלפל החריף ולבשל עוד 10 דקות.
  6. להוסיף מים לפי הסמיכות הרצויה ולהביא לרתיחה.
  7. לבשל ברתיחה 10 דקות ולהגיש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
בנוסף, להסמכת המרק אני מוציאה קצת חומוס עם הנוזלים של הבישול, מרסקת עם בלנדר ומחזירה לסיר (בסוף הבישול)
1
אני מוסיפה למרק עצמות של כנף הודו מעושן (להשיג במעדניות), ואת הבשר אני מוסיפה למרק בעת ההגשה... מרק מעולה

מרק חומוס איטלקי

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 500 גר' חומוס יבש 1 בצל גדול קצוץ 1/4 כוס שמן זית 3 עגבניות גדולות ללא הגרעינים קצוצות 1 כף רוזמרין יבש מלח ופלפל לפי הטעם 1 פלפל אדום חריף יבש שלם ...... Directions:
להשרות את החומוס ללילה בקערה עם מים. לסנן את המים ולבשל בסיר במים כשעה וחצי או עד לריכוך, להוציא ולסנן. לטגן את הבצל בסיר בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העג...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר