Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 07:26
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות לוטוס Lotus

עוגיות פריכות בטעם קרמל בטעם עוגיות חברת Lutus
   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14274   

עוגיות לוטוס Lotus
30 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 9.3
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
100 גר' חמאה רכה
2 כוסות דחוסות סוכר חום
3 ביצים
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 3 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית אבקת קרם טרטר
1/2 כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים דק(לבחירה)
דרך הכנה
  1. מקציפים את החמאה והסוכר החום עד לקבלת תערובת אורירית.
  2. מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת.
  3. מנפים את הקמח, סודה לשתיה, המלח וקרם הטרטר, מוסיפים לתערובת ומערבבים.
  4. מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק רך מדי ואינו ניתן לעיבוד יש לכסות בניילון ולקרר שעתיים במקרר.
  5. יוצרים מהבצק גליל ארוך בקוטר 5 ס"מ , עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר ללילה.
  6. מחממים את התנור לחום בינוני, מרפדים תבנית בנייר אפיה, פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית במרחק 5 ס"מ אחת מהשניה.
  7. אופים כ-10-12 דקות.
  8. מוציאים ומצננים על רשת צינון.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
17
דפנה (מנוסה)
חייבת להוסיף. קצת באיחור. הכנתי את העוגיות האלה גם לפסח. שמתי קמח מצה 3 כוסות וחצי כוס קמח תפו"א .יצא מעולה
16
ראובן מ. (עורך)
נכון. תיקנתי לו את המתכון, תודה.
15
ציון 10
כל העניין עם הקרם טרטר אבקת סודה לשתייה ואבקת אפייה די מבלבל, לפי הכמויות שהוא כתב הוא משתמש פשוט בחצי...»»
14
דפנה (מנוסה)
ציון 10
העוגיות מאד טעימות. בפעם השניה שהכנתי אותן שכחתי להוסיף את האגוזים ואפילו כך הן יצאו מעולות
13
ציון 8
עשיתי את העוגיות היום. הן יצאו מעולות, באמת עוגיות טעימות, ואפילו לא השתמשתי בקרם הטרטר. צריך לציין כמה...»»
11
ראובן מ. (עורך)
אני גם רואה ששולח המתכון ערבב ביניהם בתהליך ההכנה...
10
רק עכשיו ראיתי שניתנה התשובה- להחליף את קרם הטרטר בלימון...
ד"א- לפי מה שהבנתי מהכתבה אפשר היה (תיאורטית)...»»
9
ראובן מ. (עורך)
אנא קראי את הכתבה על הנושא הזה....»»
8
מצטרפת לשאלה-
במה אפשר להחליף את קרם הטרטר?
קראתי שהוא משמש בעיקר להקצפת חלבון והוא איננו בריא.
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כנראה שלא דייקת במידות, תוסיפי מעט קמח, תערבבי ותצנני שוב.
5
מאוד מאוד מומלץ
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לנטרל את טעם הלוואי של הסודה לשתיה.
3
מה תפקיד הטרטר במתכון זה ??
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כפית מיץ לימון
1
חייב להשתמש בקרם טרטר? אם לא במה אפשר להחליפו

עוגיות לוטוס Lotus

By Published: עוגיות פריכות בטעם קרמל בטעם עוגיות חברת Lutus
מאת אבי מ.
4.65 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 100 גר' חמאה רכה 2 כוסות דחוסות סוכר חום 3 ביצים 1/2 כפית תמצית וניל 1/2 3 כוסות קמח 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה 1 כפית אבקת קרם טרטר 1/2 כפית מלח ...... Directions:
מקציפים את החמאה והסוכר החום עד לקבלת תערובת אורירית. מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת. מנפים את הקמח, סודה לשתיה, המלח וקרם ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר