Pesto
תפריט
ו', 14 דצמ 2018, 20:14
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8946   

לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות
20 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס קמח תירס צהוב(לא קורנפלור)
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה (מס' 1)
1 כוס מים רותחים
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת או שמנת חמוצה
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את קמח התירס, המלח והפלפל, אבקת השום, אבקת האפיה וגבינת המוצרלה.
  2. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצה ומערבבים.
  3. לשים את התערובת בעזרת הידיים בתוך הקערה.
  4. מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים לצורת דיסקית שטוחה.
  5. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  6. מגישים עם גבינת פרמזן מגורדת מעל או שמנת חמוצה או רוטב עגבניות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להניח לתערובת לספוג את הנוזלים, המתכון מדויק.
1
ניסיתי את המתכון והתערובת מאוד דלילה.ואפילו נוזלית.
או שיש יותר מידי מים או שחסר קמח תירס.
חג שמח mzy .
לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות By , 2005-03-28T21:19:34+02:00 לביבות קמח תירס וגבינה ספרדיות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח תירס צהוב(לא קורנפלור) 1/2 כפית מלח קורט פלפל שחור 1 כפית אבקת שום 1/2 כפית אבקת אפיה 1 ביצה (מס' 1) 1 כוס מים רותחים 1/2 כוס גבינת מוצרלה מ... Instructions: מערבבים בקערה את קמח התירס, המלח והפלפל, אבקת השום, אבקת האפיה וגבינת המוצרלה. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצה ומערבבים. לשים את התע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר