Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 02:56
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות פטריות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6529   

לביבות פטריות
14 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
100 גר' חמאה או מרגרינה
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 בצל קטן קצוצק דק
750 גר' פטריות טריות קצוצות דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס קמח מצה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל
דרך הכנה
  1. מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצל היבש עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הבצל הירוק וממשיכים לטגן עד לשקיפות.
  3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים, מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
  4. מוסיפים לתערובת את הפטרוזיליה, הביצים וקמח המצה, מתבלים לפי הטעם.
  5. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח מצה, מערבבים היטב.
  6. מחממים שמן בגובה 1 ס"מ במחבת.
  7. יוצקים כמות של 2 כפות תערובת ומשטחים מעט.
  8. מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, לשמן תבנית פיירקס ולפזר מעט פירורי לחם או קמח מצה בפסח ולצקת את התערובת, לאפות ב-180° עד להשחמה.
1
האם אפשר לעשות את אותו הדבר רק לא בטיגון אלא כפשטידה אפוי בתנור

לביבות פטריות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 14 Ingredients: 100 גר' חמאה או מרגרינה 2 בצלים ירוקים קצוצים דק1 בצל קטן קצוצק דק750 גר' פטריות טריות קצוצות דק1 כף פטרוזיליה קצוצה2 ביצים טרופות1/3 כוס קמח מצה1/2 כפית מלחקורט פלפל...... Directions:
מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצל היבש עד לשקיפות. מוסיפים את הבצל הירוק וממשיכים לטגן עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים, מסירים מהאש ומ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר