Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 08:31
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות עם עישבי תיבול

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5929   

* צילום התוצאה: ראובן מנשרוף
לביבות עם עישבי תיבול
14 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 חבילת גבינה כחושה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
  • 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 כפות צלפים מוחמצים מסוננים(לא חובה)
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. מפוררים בקערה את הגבינה בעזרת מזלג.
  2. מוסיפים את הביצים, הקמח, הבצל, הפטרוזיליה, הריחן והצלפים.
  3. מתבלים במלח ובפלפל. מערבבים עד שהתערובת אחידה.
  4. אפשר להכין עד שלב זה מראש.
  5. לפני ההגשה מחממים במחבת את השמן, יוצרים לביבות בעזרת כפית גדושה ומורידים אל השמן החם בכפית שנייה.
  6. מטגנים רק מספר לביבות בפעם אחת והופכים מצד לצד עד שיזהיבו.
  7. מניחים על מגבת נייר לספיגת עודף השומן ומגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
לביבות עם עישבי תיבול By , 2005-03-28T21:19:31+02:00 לביבות עם עישבי תיבול Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 14 Tags: none Ingredients: - 1 חבילת גבינה כחושה 2 ביצים 2 כפות קמח 2 בצלים ירוקים קצוצים דק 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה 2 כפות בזיליק... Instructions: מפוררים בקערה את הגבינה בעזרת מזלג. מוסיפים את הביצים, הקמח, הבצל, הפטרוזיליה, הריחן והצלפים. מתבלים במלח ובפלפל. מערבבים עד שהתערובת אחידה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר