Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:39
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תפוחי אדמה גבינת שמנת וקוויאר

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3546   

לביבות תפוחי אדמה גבינת שמנת וקוויאר
20 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 קג' תפוחי אדמה, קלופים
3 בצלים בינונים
3 ביצים
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1-2 כפיות מלח
קורט פלפל לבן

שמן לטיגון במחבת שטוחה
250 גר' גבינת שמנת או 9%
50 גר' ביצי סלמון (קוויאר אדום)
1/2 חבילת עירית טרייה קצוצה

דרך הכנה
  1. מרסקים את תפוחי האדמה בפומפיה גסה (או דיסקיות גרור במעבד מזון), סוחטים את הנוזלים ושמים בקערה.
  2. מרסקים באותו אופן את הבצלים ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את הביצים ומספיק קמח לקבלת תערובת ללא נוזלים.
  4. מתבלים במלח ופלפל לבן.
  5. מחממים מעט שמן במחבת טפלון גדולה.
  6. לוקחים מהתערובת בכף גדולה ומניחים על השמן החם.
  7. מטגנים על להבה בינונית, עד שהלביבות מזהיבות מבחוץ ועשויות היטב בפנים, הופכים מפעם לפעם.
  8. עורכים את הלביבות על מגש.
  9. מניחים כף גבינת השמנת על כל לביבה.
  10. מניחים על הגבינה רבע כפית קוויאר אדום וזורים על הכל את העירית.
  11. מגישים מיד.

לביבות תפוחי אדמה גבינת שמנת וקוויאר

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: 1 קג' תפוחי אדמה, קלופים3 בצלים בינונים3 ביצים1 כוס קמח תפוחי אדמה1-2 כפיות מלחקורט פלפל לבן שמן לטיגון במחבת שטוחה250 גר' גבינת שמנת או 9%50 גר' ביצי סלמון (קוויאר אדו...... Directions:
מרסקים את תפוחי האדמה בפומפיה גסה (או דיסקיות גרור במעבד מזון), סוחטים את הנוזלים ושמים בקערה. מרסקים באותו אופן את הבצלים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצים ומספיק קמח לק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר