Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:19
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תפוחי אדמה גבינת שמנת וקוויאר

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3847   

* תמונה להמחשה
לביבות תפוחי אדמה גבינת שמנת וקוויאר
20 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 קג' תפוחי אדמה, קלופים
  • 3 בצלים בינונים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1-2 כפיות מלח
  • קורט פלפל לבן
  • שמן לטיגון במחבת שטוחה
  • 250 גר' גבינת שמנת או 9%
  • 50 גר' ביצי סלמון (קוויאר אדום)
  • 1/2 חבילת עירית טרייה קצוצה
דרך הכנה
  1. מרסקים את תפוחי האדמה בפומפיה גסה (או דיסקיות גרור במעבד מזון), סוחטים את הנוזלים ושמים בקערה.
  2. מרסקים באותו אופן את הבצלים ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את הביצים ומספיק קמח לקבלת תערובת ללא נוזלים.
  4. מתבלים במלח ופלפל לבן.
  5. מחממים מעט שמן במחבת טפלון גדולה.
  6. לוקחים מהתערובת בכף גדולה ומניחים על השמן החם.
  7. מטגנים על להבה בינונית, עד שהלביבות מזהיבות מבחוץ ועשויות היטב בפנים, הופכים מפעם לפעם.
  8. עורכים את הלביבות על מגש.
  9. מניחים כף גבינת השמנת על כל לביבה.
  10. מניחים על הגבינה רבע כפית קוויאר אדום וזורים על הכל את העירית.
  11. מגישים מיד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
לביבות תפוחי אדמה גבינת שמנת וקוויאר By , 2005-03-28T21:19:37+02:00 לביבות תפוחי אדמה גבינת שמנת וקוויאר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 קג' תפוחי אדמה, קלופים 3 בצלים בינונים 3 ביצים 1 כוס קמח תפוחי אדמה 1-2 כפיות מלח קורט פלפל לבן ... Instructions: מרסקים את תפוחי האדמה בפומפיה גסה (או דיסקיות גרור במעבד מזון), סוחטים את הנוזלים ושמים בקערה. מרסקים באותו אופן את הבצלים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר