Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:39
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופגניות צימוקים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4439   

סופגניות צימוקים
30 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» קפה
 
מרכיבים
30 גר' שמרי "שמרית"
4 כפות סוכר
30 גר' חמאה רכה
500 גר' קמח
2 כוסות חלב פושר
1/2 כפית מלח
200 גרם צימוקים בהירים
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר
דרך הכנה
  1. מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק וטורפים היטב עד שמקבלים בצק נוזלי, חלק ואחיד.
  2. מכסים ומניחים במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו.
  3. טורפים שוב.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. נוטלים בעזרת כף מעט מהבלילה. מחליקים לשמן בעזרת כף שנייה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  6. מניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי שמן.
  7. בוזקים אבקת סוכר ומגישים מייד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בצק שלא ניתן לעצב אותו, רטוב, דביק ורך מאד, מעין דייסה סמיכה.
3

היי - למה הכוונה בצק נוזלי? האם תוכל לתאר בפירוט המירקם לא כ'כ הבנתי.

2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
1
היי אבי,
סליחה, אבל האם אפשר לוותר על הצימוקים
פשוט לא כולכך אוהבת צימוקים באפיה
תודה

סופגניות צימוקים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 30 גר' שמרי "שמרית"4 כפות סוכר30 גר' חמאה רכה500 גר' קמח2 כוסות חלב פושר1/2 כפית מלח200 גרם צימוקים בהירים1 ביצה1 כפית תמצית וניל1 כף קל...... Directions:
מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק וטורפים היטב עד שמקבלים בצק נוזלי, חלק ואחיד. מכסים ומניחים במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו. טורפים שוב. מחממים שמן לטיגון עמוק. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר