Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:23
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופגניות מהירות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14338   

סופגניות מהירות
16 מנות
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות» קפה
ציון גולשים: 10
[8 מדרגים]
 
מרכיבים
1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גר')
2 גביעים לבן או שמנת חמוצה
3 כפיות סוכר
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל
שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
  1. לערבב את כל החומרים בקערה לבלילה אחידה ללא גושים.
  2. לחמם שמן בסיר עמוק לחום בינוני נמוך.
  3. לנטף את הבלילה לשמן בעזרת 2 כפות ולטגן עד להשחמה קלה.
  4. להפוך להמשך הטיגון.
  5. להוציא עם כף מחוררת ולהניח על נייר מגבת לספיגת עודפי השמן.
  6. למלא בריבה או רק לפזר אבקת סוכר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
27
ציון 10
ללקק את האצבעות, אני מילאתי בריבת חלב
26
ראובן מ. (עורך)
החומציות עוזרת להתפחה כאן, לכן כל תחליף עם חומציות ושומן יתאים, או שילוב של שומן ומיץ. ראי בלוח תחליפים
25
המתכון מעולה. מה לשים במקום המוצר החלבי לאלרגי לחלב האם לדעתכם כוס מיץ תפוזים יהיה תחליף מוצלח? אולי כוס חלב סויה? מה עדיף?
24
ציון 10
הסופגניות יצאו ממש מעולות , רק שהצורה שלהן מצחיקה(זה מה שהבת שלי אמרה) חג שמח לכולם!!
23
רגבקוק (מקצוענ/ית)
ציון 10
ניסיתי, יצא מוצלח מאד. יישר כוח.
22
ראובן מ. (עורך)
שמן חם מדי. זו התוצאה.
20
ברנדי (במטבח)
ציון 10
טוב, הכנתי, יצא 10!
אם אני רוצה להכין כמות גדולה לפי קילו קמח, איך להכפיל כמויות??
19
ראובן מ. (עורך)
לא מקפיאים סופגניות.תכיני, תאכלו, וקצת תשמינו, מחרתיים דיאטה.
18
ברנדי (במטבח)
אם כך, כדאי להכין הכל היום ולהקפיא? זה לא יאבד מהטעם? אולי אפשר לחמם שנית בתנור על חום נמוך??
16
ברנדי (במטבח)
טוב, התפשרתי, נעשה חלבי.
ועוד שאלה, אפשר להכין בלילה ולשמור במקרר למחר /תיים??
14
ברנדי (במטבח)
האם אפשר להחליף את כל הנוזלים במים בלבד?
13
ציון 10
אני חייבת לציין שמאז שגיליתי את "פסטו" החיים שלי הרבה יותר יפים. המתכונים פשוט מעולים ואניני טעם. כל...»»
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מחצית הכמות (גביע)מיץ תפוזים ומחצית (גביע) מים.
11
ציון 10
אם אין לי שום דבר חלבי חומצי מה יכול להוות תחליף טוב או לפחות בערך שייצא טעים
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
2.5 כוסות.
9
כמה כוסות קמח?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
טיגון עמוק - 6-7 ס"מ כמו כל טיגון בסיר לטיגון עמוק.
7
כמה שמן צריך לשים? חצי סיר?
6
ציון 10
בוקר טוב!
המתכון פשוט מעולה! כמו כל המתכונים באתר..
אף פעם לא מאכזבים!!
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בסביבות 20-25 תלוי בגודלן.
4
שלום, לכמה סופגניות הכמות הזו מספיקה?
אני רוצה להכין לתלמידים שלי...
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל מרכיב חלבי חומצי או תכיני חצי מהכמות.
2
הי. יש לי בבית רק גביע שמנת אחד. האם אפשר לשים משהו אחר שישלים את הגביע השני? אני רוצה להכין אותן לארוחת הבוקר...תודה מראש.
1
ציון 10
מתכון מעולה

סופגניות מהירות

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 8 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גר')2 גביעים לבן או שמנת חמוצה3 כפיות סוכר2 ביצים1 שקית סוכר ונילשמן לטיגון עמוק ...... Directions:
לערבב את כל החומרים בקערה לבלילה אחידה ללא גושים. לחמם שמן בסיר עמוק לחום בינוני נמוך. לנטף את הבלילה לשמן בעזרת 2 כפות ולטגן עד להשחמה קלה. להפוך להמשך הטיגון. להוצי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר