Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 08:30
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

דונטס מבצק שמרים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12358   

דונטס מבצק שמרים
20 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות אישיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1 קג' קמח רגיל
1 שקית "שמרית"
קורט מלח
2 כפות סוכר
4 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון עמוק

דרך הכנה
  1. מערבבים את כל החומרים בקערה עד שנוצר בצק דליל מאד יש לעבוד עמו בעדינות.
  2. לכסות את הקערה, הבצק תופח תוך עשרים דקות לאחר כיסוי הבצק.
  3. מרתיחים שמן בסיר עמוק.
  4. כאשר השמן חם מאד, מרטיבים את הידים בקערית עם מים, לוקחים מעט מהבצק, פותחים בו עגול לצורת דונט ושומטים בזהירות לתוך השמן הרותח.
  5. מחכים עד קבל גוון זהוב, והופכים.
  6. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.

לציפוי הסופגניות ראו ציפויים במתכון סופגניות - מתכון בסיסי.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
14
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
13
ראובן מ. (עורך)
אחפה רשום "להוסיף"?! מערבבים הכל מהתחלה.
12
איזה חומרים לערבב תחילה? ואז להוסיף?
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הקישור הוא למתכון מעדן תפוזונים.
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ריבת תפוזונים יש כאן באתר
7
היי. ניסיתי פעם לעשות דונאטס אבל זה לא זה.
זה לא הטעם והמירקם של הדונאטס שלהם.(בלי קשר לציפוי העליון)...»»
6
ושוב תודה
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
180° עד להשחמה קלה.
4
אבי תודה על התשובות המהירות
בכמה מעלות לאפות את הסופגניות
3
אבי תודה על התשובות המהירות
בכמה מעלות לאפות את הסופגניות
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר אבל זה לא יהיה אותו דבר, בכל מקרה יהיה צורך במריחת שמן לפני האפיה ואחריה לקבלת סופגניות עם קרום רך.
1
האים אפשר לאפות בתנור במקום טיגון לחסוך בקלוריות של השמן
דונטס מבצק שמרים By , 2005-03-28T21:20:25+02:00 דונטס מבצק שמרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 1 קג' קמח רגיל1 שקית "שמרית"קורט מלח2 כפות סוכר4 כוסות מים פושריםשמן לטיגון עמוק... Instructions: מערבבים את כל החומרים בקערה עד שנוצר בצק דליל מאד יש לעבוד עמו בעדינות. לכסות את הקערה, הבצק תופח תוך עשרים דקות לאחר כיסוי הבצק. מרתיחים שמן בסיר עמוק. כאשר השמן חם...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר