Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 20:47
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות מזל סיניות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14092   

* תמונה להמחשה
עוגיות מזל סיניות
25 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגיות» צהריים - ערב או קפה
ציון גולשים: 1
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/4 כוס קמח
  • 1 כף קורנפלור
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות שמן
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות מים
  • 1 חלבון טרוף
דרך הכנה
  1. ראשית מכינים את הפתקים עם הכתוביות, פתקים באורך 5 ס"מ על 1/2 ס"מ בערך, קרטון ביצים ריק וכוס זכוכית דקה.
  2. מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים את המים ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את החלבון ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. מחממים מחבת טפלון ששומן קלות ויוצקים כמות של 1 כף ומורחים בסיבוב בזהירות לקבלת עיגול בקוטר 7-8 ס"מ.
  5. מטגנים כ- 4 דקות עד לקבלת גוון חום קל והופכים בעדינות בעזרת מרית מתכת לעוד דקה בצד השני.
  6. מוצאים (זהירות זה חם), מניחים במרכז את הפתקית, מקפלים לשניים לצורת חצי סהר ומהדקים קלות.
  7. מניחים על שפת הכוס בצד הישר של חצי הסהר ומכופפים לשניים כאשר שני החלקים נוגעים אחד בשני.
  8. מניחים את העוגיה בתוך השקע בקרטון הביצים לשמירה על הצורה עד להתקשות.
    לאחר שמתקרר מעבירים לכלי אטום.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
יש גם תצורת טיגון. היא קצת יותר מהירה.
ראי fried fortune cookies באינטרנט.
הכמות רשומה למעלה
7
ציון 1
אבי שלום!
נראה לי שהמתכון לא מוצלך...
זה לא זה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
העוגיות חייבות להאפות לחלוטין לפני הכנסת הפתקים, מקפלים אותן כשהן חמות אבל הן חייבות להיות אפויות לחלוטין.
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בדרך כלל משפטי "מזל" ו"עתידות".
3
ברנדי (במטבח)
אבי שלום!
זה נשמע מעניין ומאתגר למסיבת חברים, מה כותבים בפתקיות?
עוגיות מזל סיניות By , 2005-03-28T04:51:36+02:00 עוגיות מזל סיניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 25 Tags: none Ingredients: - 1/4 כוס קמח 1 כף קורנפלור 2 כפות סוכר חום 2 כפות שמן 1/4 כפית תמצית וניל 3 כפות מים 1 חלבון טרו... Instructions: ראשית מכינים את הפתקים עם הכתוביות, פתקים באורך 5 ס"מ על 1/2 ס"מ בערך, קרטון ביצים ריק וכוס זכוכית דקה. מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים את המים ותמצית ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר