Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:05
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סביצ'ה

דג כבוש בנוסח מקסיקני.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4827   

סביצ'ה
4 מנות
שימור והחמצה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פילה לוקוס, פרידה או בס
1 כוס מיץ לימון סחוט
4 כפות שמן זית
3 שיני שום
3 עגבניות בקוביות
1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 כפות כוסברה חתוכה דק
1/2 כוס מיץ עגבניות
1 כף אורגנו יבש
3 כפות זיתים ירוקים חתוכים
מלח, פלפל
דרך הכנה
  1. חותכים את הפילה לקוביות קטנות של 1 על 1 ס"מ, מניחים בקערה.
  2. יוצקים עליהן את מיץ הלימון ומשרים למשך שעתיים וחצי במקרר.
  3. מחממים את השמן ומטגנים קלות את השום.
  4. מורידים מהאש, מוציאים את השום ומצננים את השמן.
  5. מערבבים לחוד את העגבניות, הבצל, הכוסברה, מיץ העגבניות, האורגנו והזיתים.
  6. יוצקים את השמן הקר ומתבלים במלח ופלפל.
  7. מוציאים את הדגים מהמישרה ומוסיפים אל הירקות.
  8. מערבבים קלות ומחלקים לגביעי זכוכית.
  9. ניתן להוסיף לסביצ'ה פלפל חריף, חתוך לקוביות וכן טבסקו לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
לא טעים בכלל...

סביצ'ה

By Published: דג כבוש בנוסח מקסיקני. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' פילה לוקוס, פרידה או בס1 כוס מיץ לימון סחוט4 כפות שמן זית3 שיני שום3 עגבניות בקוביות1 בצל בינוני, קצוץ דק2 כפות כוסברה חתוכה דק1/2 כוס מיץ עגבניות1 כף אורגנו יב...... Directions:
חותכים את הפילה לקוביות קטנות של 1 על 1 ס"מ, מניחים בקערה. יוצקים עליהן את מיץ הלימון ומשרים למשך שעתיים וחצי במקרר. מחממים את השמן ומטגנים קלות את השום. מורידים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר