Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 06:56
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלפלים קלויים ממולאים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7094   

פלפלים קלויים ממולאים
6 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

12 פלפלים אדומים בינוניים
400 גר' גבינת פטה מגורדת
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
3 ביצים
חציל גדול קלוי
מלח
שמן לטיגון

דרך הכנה
  1. קולים את הפלפלים בגריל או על האש מכל הצדדים, מכניסים לשקית ניילון, סוגרים ומשהים ל-10 דקות.
  2. מקלפים את הפלפלים בזהירות ומסירים את העוקץ והגרעינים.
  3. מרסקים את החציל גס ומערבבים עם גבינת הפטה ומחצית גבינת הקשקבל, ביצה אחת ומעט מלח.
  4. ממלאים את הפלפלים במלית הגבינה, טורפים את הביצים שנותרו.
  5. מחממים שמן במחבת, טובלים את הפלפלים בביצה ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה.
  6. מניחים את הפלפלים בתבנית אפיה, זורים מעל את יתרת גבינת הקשקבל.
  7. אופים בתנור שחומם לחום גבוה כ-15 דקות.
  8. מגישים חם.
פלפלים קלויים ממולאים By , 2005-03-29T02:11:04+02:00 פלפלים קלויים ממולאים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 12 פלפלים אדומים בינוניים 400 גר' גבינת פטה מגורדת 150 גר' גבינת קשקבל מגורדת 3 ביצים חציל גדול קלוי מלח שמן לטיגון... Instructions: קולים את הפלפלים בגריל או על האש מכל הצדדים, מכניסים לשקית ניילון, סוגרים ומשהים ל-10 דקות. מקלפים את הפלפלים בזהירות ומסירים את העוקץ והגרעינים. מרסקים את הח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר